TFP

tfp

TFP произлиза от Time For Print.

Обичате да се снимате? Имате безброй снимки, но всички те са любителски? Искате професионална фотосесия без да плащате за фотограф или още казано безплатна фотосесия? На правилното място сте. Услугата TFP е точно за Вас. Ето какво всъщност е тя.

Time For Print (TFP)

е понятие, което фотографите използваме, за да назовем определен тип споразумение между фотограф и модел. Казано накратко – моделът получава напълно безплатна фотосесия. Фотографът от своя страна – модел, за който не плаща.
Фотографът се уговаря с модела върху правата на снимките, преди да бъдат направени.

Мястото, времето и концепцията на снимките се определят предварително.

Уникалното в случая е, че няма ограничение за броя на моделите, както и за пола и възрастта.

Същината е да се направят кадри, които да се харесат и на двете страни. Все пак както казахме TFP е безплатна фотосесия. В процеса на работа могат да се добавят и нови идеи към фотосесията, както от фотографа, така и от модела. Имайте предвид, че фотографът може да Ви дава съвети как да позирате правилно, за да се реализират по-добри снимки. Чрез подписване на документ Model Release Вие позволявате на фотографа да използва направените снимки с комерсиална цел. Това е важна част от услугата. За да бъдат и двете страни доволни от резултата е необходимо предварително да се уточнят всички детайли и очаквания от фотосесията. Вие като модел можете да навлезете в света на фотографията или да затвърдите своите умения. Подарете си едно приятно изживяване, за което заплащате единствено със своята усмивка и малко свободно време.

За да кандидатствате, просто попълнете TFP формата  и ще се свържа с вас.

Дали ще се възползвам от предложението ви, зависи от свободното ми време и от това какво ще се изисква. Ако преценя дори на по-късен етап да ползвам услугите ви, вече ще имам координати.

Снимките, които ще ми изпратите оставят само в сайта, т.е. никъде никой няма да ги види или публикува.

                         

                 

     

  При избора на тази услуга Вие получавате безплатна фотосесия и се изявявате като модел. За отделеното от Вас време получавате до 10 ретуширани кадъра избрани от мен и няколко, които сте харесали най-много.

  Не искате да чакате TFP фотосесия? Искате да не се публикуват никъде?

  Тогава посетете секцията с услуги или контакт формата