Църковен брак, храм Света София, София

Аз не съм само фотограф за сватба София(Сватбен фотограф София). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография София и видеозаснемане София). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са А+Ф и това е техният църковен брак.

Църковен брак София

Анна и Фабио вече бяха подписали, но искаха да направят и църковен брак. С Анна се чухме няколко дни преди голямото събитие. Разбрах какво ще искат и бях готов да им предложа още неща след това. Пристигнах преди тях. Заснех храм Света София, София с дрон и си хванах нужните кадри. Поетапно се събираха с гостите им и започнахме с ритуала.

Заснемане на църковен брак

Така нареченото заснемане на църковен брак започна малко след като приключихме с нужните ни кадри. Ритуала беше с продължителност около 30тина минути. Отчетата си свършиха работата както трябва. Обясниха им всичко нужно по ритуала и го направиха по такъв начин, че да се хареса на всички ни. След като им сложиха халките, казаха им се нужните думи, кума кръстоса ръце и хвана коронките над главите им. За негово нещастие доста по-нисък се оказа отколкото трябваше да бъде, но пък се посмяхме от страни. Двойката беше захранена и отпиха по глъдка вино. Малко след това ритуала приключи. През цялото време Анна не преставаше да се усмихва, което страшно много ме впечатли. Фабио просто излъчваше увереност и единственото с което бих го опреличил е – 007.

Църковен брак Света София – София

Църковен брак Света София – София? След приключването на ритуала се отправихме по някоя друга официална снимка и кратка фотосесия с присъстващите.

Църковен брак Плевен

Мога да кажа, че този църковен брак София ще го запомнмя с много положителни емоции и с това как двамата се гледаха изключително влюбено. Имаше онзи пламък в очите им, дори след като са 23 години заедно.

В главните роли – Анна и Фабио

Фотограф София – Стелиан Николов

Църква – храм Света София, София

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти