Църковен брак, църква Св. Николай гр. Плевен

Аз не съм само фотограф за сватба Плевен(Сватбен фотограф Плевен, Заснемане на църковен брак). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Плевени видеозаснемане Плевен). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са А+И и това е техният църковен брак.

Църковен брак

Анна и Илиян вече са минали под венчилото, но все пак решиха да направят и църковен брак. С Илиян се познаваме от много години и момента в който ми се обади, знаех, че ще получи най-готината оферта, която може да предложим. Наеха ни като фотограф Плевен и видеограф (видеозаснемане Плевен, Заснемане на църковен брак Плевен). Видяхме се пред църквата. Докато поетапно се събираха с гостите им, с колегата слязохме да заснемем нужното преди да започне ритуала.

Заснемане на църковен брак Плевен

Така нареченото заснемане на църковен брак Плевен започна малко след като приключихме с нужните ни кадри. Ритуала беше сравнително къс. Около 30тина минути, което може би измори двойката, но предварително го знаеха. Отчетата си свършиха работата както трябва. Обясниха им всичко нужно по ритуала и го направиха по такъв начин, че да се хареса на всички ни. След като им сложиха халките, казаха им се нужните думи, кума кръстоса ръце и хвана коронките над главите им. За негово нещастие доста по-нисък се оказа отколкото трябваше да бъде, но пък се посмяхме от страни. Двойката беше захранена и отпиха по глъдка вино. Малко след това ритуала приключи.

Църковен брак св. Николай Плевен

Църковен брак св. Николай Плевен? След приключването на ритуала се отправихме към една официална снимка с всички гости и така приключи техният църковен брак.

Църковен брак Плевен

Мога да кажа, че този църковен брак Плевен ще го запомним с много положителни емоции и с това как 3 ангажимента имахме в 1 и съща църква на една и съща дата.

В главните роли – Анна и Илиян

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.

Църква – Свети Николай Плевен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти