Търсейки Фото и видео за кръщене Сливен…

попадате в сайта ми. Фото и видео за кръщене Сливен е точно за вас. Аз не съм само фотограф за кръщене в Сливен. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Михаела и тя като всяко малко дете в семейство от християни, бива кръщавана.

Кръщенето бе направено в манастир “св. Илия”.

Намира се в село Чинтулово. В албума ще може да видите част от ритуала свето кръщение (кръщене). Манастира изглеждаше много добре. Беше мъничък, но пък за сметка на това имаше много интересни и хубави стенописи. Кръщенето беше направено в много тесен кръг – само Родители , кумове, отчето и аз като фотограф за заснемане на кръщене. Ритуала беше доста подробен. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, както и кратката разходка из манастира.

Благодаря ви, че бях част от вашият празник!

Фото и видео за кръщене Сливен

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Сливен?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години като погледнете кръщенето си ще кажете “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти