Търсейки Фото и видео за кръщене Русе …

попадате в сайта ми. Фото и видео за кръщене Русе е точно за вас. Аз не съм само фотограф за кръщене в Русе. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Анастасия и тя като всяко малко дете в семейство от християни, бива кръщавано.

Кръщенето бе направено в Басарбовски скален манастир (гр. Русе).

Намира се в с. Басарбово на около 10 км от гр. Русе. В албума ще може да видите част от кратката фотосесия на Анастасия преди църковните ритуали. След нея влязохме в църквата. Тя е малка, но пък за сметка на това много светла и топла. Това е един от любимите ми храмове. Отчето много приятно пееше и видимо при сериозността на ритуала при първа възможност се опитваше да хване вниманието на Ани. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше почти 40 минути. Видеографът на събитието отново бе Пламен Симеонов, а в ролята на пилот на дрон – Владимир Папазов. Тримата заснехме доста подробно цялото кръщене. За наш късмет трябваше да вали, но точно тогава беше перфектно време. Даже се надявахме и на малко слънце, но не можем само да искаме. Точно като приключихме със заснемане на фото и видео за кръщене Русе взе, че се появи слънчицето… макар и за кратко.

Фото и видео за кръщене Русе

След кръщенето в Басарбовски скален манастир се преместихме в ресторант Зад Стената. Изключително приятен за мен ресторант. Там винаги ми е харесвало да работя, макар, че е доста тъмен. С Пламен Симеонов Видеооператор Русе трябваше да си довършим започнатата работа. Оставаше почерпката. Със самото влизане DJ Пламен ни приветства с приятна галеща ушите музика. Докато заснемахме украсата вече се чуваше реч и първи танц на мама с Анастасия. Кратката 4 минутна песен беше достатъчна за мама да се разчувства на песента ‘Слънчице мое’. Веднага след танца таткото пое дансинга с малката християнка. Неусетно след това DJ-я започна да миксира музика от народни парчета до регетон, детски песнички и Bon Jovi. Гостите видимо се забавляваха и хоп – трябваше да спрем партито за 2 минути, защото извадихме тортата. Красива, с много детайли. Докато гостите се снимаха с малкатата християнка, някои се точиха на сладкото изкушение. (Пламка, не се смей!)

Благодарим ви и за подаръците към нас!

Фото и видео за кръщене Русе

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Русе?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия манастир, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години Анастасия като погледне кръщенето си ще каже “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти