Търсейки Фото и видео за кръщене Плевен…

попадате в сайта ми. Фото и видео за кръщене Плевен е точно за вас. Аз не съм само фотограф за кръщене в Плевен. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Борис и той като всяко малко дете в семейство от християни, бива кръщавано.

Кръщенето бе направено в Храм света Параскева, гр Плевен.

Намира се точно зад боулинга. В албума ще може да видите част от кръщенето, както и част от почерпката в ресторант Будапеща. С влизането в църквата всички ни очакваха и приветсваха топло. Отчето макар и за краткото време на ритуала, успя да хване вниманието на Борис. Аз в ролята на фотограф (или ние – Фото и видео за кръщене Плевен) заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше доста бързо направено.  За наш късмет имайки предвид студеното време и предходните мрачни дни, точно този специално заради Борис беше по-топло и слънчево.

Видеооператор за кръщене Плевен

След кръщенето в Света Параскева се преместихме в ресторант Будапеща. (Фото и видео за кръщене Плевен) Изключително приятен за мен ресторант. Оставаше почерпката. Със самото влизане DJ Андрей ни приветства с приятна галеща ушите музика. Докато заснемахме украсата вече се чуваше реч и първи танц на мама и тати с Борис. Кратката почти 4 минутна песен беше достатъчна за мама да се разчувства на песента ‘Сине-сине’. Веднага след танца на дансинга стъпиха и кумовете. След тях и част от гостите. Неусетно след това DJ-я започна да миксира музика от народни парчета до регетон, както и детски песнички. Аниматорката забавляваше и рисуваше децата. Гостите видимо си хапваха от вкусната храна приготвена от шеф-готвача. След това стъпваха на дансинга и неуморно танцуваха.

Фотограф за кръщене Плевен

Към края на празненството извадихме тортата. Тя беше голяма и от сметана. Нашият малък християнин беше изрисуван върху нея. По време на снимките той имаше време да си я пробва и видимо му хареса.

Благодаря ви, Цвети и Павка, че бях част от вашият празник!

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето). На кратко казано ние сме Фото и видео за кръщене Плевен.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Плевен?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография (Видеооператор за кръщене плевен) е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години като погледнете кръщенето си ще кажете “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти