Фотосесия в Жеравна …

Фотограф фотосесия в Жеравна? На кратко за публикувания албум. Това са Д+Т и това е част от следсватбената им фотосесия направена в Жеравна.

Фотосесията бе направена в Жеравна.

След традиционната българска сватба на Д+Т, решиха да направим и следсватбена фотосесия в Жеравна. Двойката пътуваше от Русе, техните кумове от Черноморец, а пък фотографа (т.е. аз) от Созопол. След няколко часа път се видяхме в Жеравна. След оглед на мястото, двойките пристигнаха. Настаниха се в старовремската българска къща. На всякъде всичко беше в пътеки, камъни и хубави къщи. Мястото се характеризира с богата растителност, чист климат и много запазена архитектура. Д+Т бяха в носии характерни за южна България – обагрени с много орнаменти и цветове. Техните кумове Т+Г бяха със северняшки носии. Оказа се, че северната част на БГ и на времето е била доста бедна… както и в момента. Започнахме снимките още на първата ни пряка. Самата обстановка ни караше да сменяме локации и позите доста често. Нещата ставаха като на игра. Неусетно двата ни часа за фотосесия приключиха без да се замисляме. Дори да искахме да направим някоя друга снимка, слънцето ни пречеше.

Фотосесия в Жеравна …

Мястото би се харесало на всеки турист или националист. Локацията е хубава за почивка през уикенда. Снимките направени в публикувания албум са по повод следсватбена фотосесия. Албум от сватбеният им ден може да намерите ТУК. Освен красивата местност, хората, живущи в Жеравна бяха много топли и гостоприемни към нас. Все още има непокътнати местенца в нашата родина и определено това е едно от тях. С удоволствие бих отишъл отново да снимам двойка. Най-важното нещо за там трябва да е освен положителното настроение, така и самата подготовка. В случая двете семейства бяха облечени в народни носии. Работя и с видеограф. Можем да ви изработим и Love Story.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти