Фотограф за юбилей

В албума може да видите, че съм бил фотограф за юбилей(фотограф за рожден ден), но както обичам да казвам – “Екипът е важен”. Ние сме сватбен фото и видео екип или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това е Августин и неговия рожден ден и в случая юбилей..

Заснемане на юбилей

Може да видите част от украсата в ресторант Амфибия. С колегата П.С. отидохме преди всички гости. Като фотограф за юбилей(фотограф за рожден ден), заснех красивата украса в приятния ресторант. Малко след това поетапно започнаха да пристигат гостите на събитието. За около час всички бяха пристигнали. Единствено рожденика Августин липсваше. Пича дори не знаеше какво го чака. Още след първоначалния разговор с приятелката му, знаехме, че това нещо ще е удар за него. И да, така стана. Августин и Мариана влязоха в напълно изгасения ресторант. Моментът, в който влязоха, светлините светнаха и срещу тях имаше 40тина човека, които ръкопляскаха и се радваха, че виждат техния близък, приятел, роднина. Като фотограф за юбилей забелязах, че Августин не можеше да вземе решение какво се случва и първите 30 секунди просто се усмихна и ние виждахме как бликат емоции от него. Определено изненадата се получи.

Фотограф за рожден ден

След като влязоха в ресторанта, първата работа на Августин бе да прегърне приятелката си и след това майка си. Поетапно докато влизаше навътре се поздрави с всичките гости. Моментът, в който тъкмо седна да си поеме въздух и DJ-я пусна първо парче за танц с приятелката му. След това имаше и с майката. Поетапно се случиха нещата. Като фотограф за юбилей(фотограф за рожден ден) забелязах, че всички гости го оцениха. След малко подарявания на подаръци, и хора, дойде и още една изненада. Танцовият състав. Всичките гости онемяха и снимаха с телефоните си какво се случва. След 2 танца на ансамбъла, се появи гайдар и певица. Публиката тъкмо си отдъхна и ансамбъла викна Августин да го облекат с народна носия и да го обръснат. След като това се случи имаше още танци. След тях – торта, реч на рожденика и завършек на вечерта с още една ударна доза танци.

В главните роли – Августин и Мариана

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – Пламен Симеонов

Ресторант – Амфибия

DJ и Водещ: Християн Нанев (DJ Hrisko)

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти