Фотограф за църковен брак Русе

Аз не съм само фотограф за църковен брак Русе(Сватбен фотограф Русе). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Русе и видеозаснемане Русе). Изборът оставам на вас. Нашият екип е с дългогодишен опит. Всеки един от нас се е развил в конкретната област, за да бъде максимално адекватен с продукта, който издаваме. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това са Й+В и това е техният църковен брак.

Църковен брак Русе, Свето Възнесение

Йоана и Венцислав вече си бяха казали да, но все пак решиха да направят и църковен брак. Йоана ми се обади докато пътувах около Велико Търново. Няма да забравя как докато и обяснявах какво може да получи при нас и какво можем допълнително да им дадем, колко беше въодушевена от разговора ни. За жалост отказаха в последствие опцията с видеото, която мисля, че не трябваше да изпускат, но за жалост бюджета е краен фактор. Запознахме се малко по-късно и определено си допаднахме. Семейство Радеви са наистина перфектните клиенти от всякакъв аспект. Та: Имахме кръщене на малкия Богданчо и след него църковен брак. Бях нает освен за кръщене, а в случая и като фотограф за църковен брак Русе. Видяхме се пред църквата. След като приключи кръщенето си дадохме малка пауза. Отчето махна купола и сложи масичка с нужните коронки, свещи, требник и пръстени. Малко след това започнахме и църковния брак.

Заснемане на църковен брак Русе

Фотограф за църковен брак Русе? Така нареченото заснемане на църковен брак започна малко след като приключихме с нужните ни кадри. Ритуала отново не беше къс. Около 40 минути, което може би измори двойката, но предварително го знаеха. Отчето си свършиха работата както трябва. Обясни им всичко нужно по ритуала и го направиха по такъв начин, че да се хареса на всички ни. След като им сложиха халките, имаше казаха им се нужните думи, кума кръстоса ръце и хвана коронките над главите им. Двойката беше захранена и отпиха по глъдка вино. Малко след това ритуала приключи. Направихме няколко снимки в църквата и се запътихме към забавата

Сватба Ресторант Левента Русе

Сватба Ресторант Левента? Сватбен фотограф Русе? Заснемането на сватбата започна с нужните кадри в Ресторант Левента. Малко след това пристигнаха младоженците и техните гости. Дръпнах на бързо семейство Радеви за кратка фотосесийка, която така ги разгорещи, че леко се притесних дали ще снимаме или ще ги оставя да направят братче/сестриче на малкия Богдан. Всички печелят 😀 След като направихме фотосесията, влязохме в ресторант Левента Русе. На бързо направихме снимки с всички гости, за да можем да започнем официално обяда. DJ Пламен пускаше приятна музика и поетапно хората започнаха да се забавляват. Младоженците имаха първи сватбен танц, след което и кумовете. От там насетне имахме хора и разнообразна музика. Малко преди да приключи ангажимента ми се появиха танцова формация и вдигнаха още повече настроението в ресторанта. Виждаха се усмивки на лицата на хората, което беше повече от достатъчно. Така и моят ангажимент като сватбен фотограф Русе/Фотограф за църковен брак приключи.

Църковен брак Плевен

Мога да кажа, че този църковен брак Русе ще го запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Йоана и Радослав a.k.a. сем Радеви

Фотограф за църковен брак Русе – Стелиан Николов

Църква – Свето Възнесение

Ресторант Левента

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти