Фотограф за сватба Шумен

Аз не съм само Фотограф за сватба Шумен. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са С+Д и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторант Barbarossa Beach Club (Ресторант Барбароса), Шумен.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците, както и приготовленията им. С+Д искаха модерна сватба. Започнахме заснемането от подготовката при двойката. Там ни чакаха само кумовете. Станислава беше леко притеснена, но беше нормално. Даниел пък беше повече от спокоен за предстоящите събития. Кума само чакаше кога ще започнем да действаме, а пък кумата не бързаше за никъде. След като взехме младоженците и кумовете се запътихме към Ресторант Барбароса в покрайнините на Шумен. След кратка фото и видеосесия на младоженците с техните кумове се запътихме към изнесеният ритуал. Видеограф на събитието беше Николай Великов

Фотограф за сватба Шумен…

Украсата и обстановката на ресторант Барбароса беше повече от спокойна и цареше пълна хармония. DJ Стоян Георгиев дирижира абсолютно всичко с изключение на изнесения ритуал. Пастор Живко Тончев от Бургаската християнска църква помогна за провеждането на ритуала. На фона на приятното водене, никой не осъзна колко ни напичаше силното септемврийско слънце. След като приключихме с изнесения ритуал имахме официални снимки с гостите точно до ръба на басейна и на заден фон се виждаше язовира и целия Шумен. Красиво и спокойно местенце. След това влязохме в ресторанта, който беше украсен от сватбена агенция Яна. Стилно и семпло, изчистено и същевременно красиво и със стил. Малко след влизането ни в ресторанта, DJ Стоян Георгиев приветства всички гости с бурни аплодисменти към шаферките, шаферите, кумовете, родителите и накрая младоженците…

Фото и видео за сватба Шумен

След захранване и разчупване на пита нашият DJ и водещ, реши да покаже таланта си и като певец. Хвана микрофона и запя. Интересното беше, че след няколко караоке парчета имаше доста желаещи да си пробват вокалните способности с ‘микрофона’. Който не го хвана, не е запял. Вечерта премина много приятно и плавно. След караокетата имаше време за народни песни, гръцко, много латино и малко рок парчета. Всички гости на сватбената галавечеря останаха повече от доволни. Към края на вечерта пристигна и дългоочакваният момент, а именно – сватбената торта. След разрязването й и малка заигравка с гостите, вечерта продължи с песни и караоке парчета.

Обичаме да работим в различни градове и ресторанти. Още повече, че харесваме предизвикателствата и поемаме ангажименти из цяла България!

Мога да кажа, че определено тази сватба в Шумен ще я запомним.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти