Сватба Тутракан

Аз не съм само фотограф за сватба Тутракан(Сватбен фотограф Тутракан/Сватба в Тутракан/Сватба Терма). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Тутракан и видеозаснемане Тутракан). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Т+Г и това е техният незабравим ден.

Фотограф в Тутракан

Фотограф в Тутракан/Фотографи Тутракан?Може да видите част от подготовката на Г+Т, подписа и забавата в ресторанта. Г+Т имаха модерна сватба. Наеха ни като фотограф Тутракан(Сватбена фотография Тутракан/Фотограф Тутракан) и Видеозаснемане Тутракан. Започнахме заснемането от подготовката на Младоженеца. Толга малко беше притеснен от случващото се, но като за първа сватба беше машина. Заснехме нужните кадри. Гюлбин пристигна. Хванахме и нейната подготовка. Толга трябваше да изпие едно солено кафе и да отиде да си вземе булката. В спалнята ни чакаха булката и две от момичетата, които помагаха през деня. Толга, кума и брата на булката подкупиха достатъчно момичетата и им позволиха да влязат в стаята. Младоженеца отиде при булката, целуна я и излязохме от дома им.

Сватба в Тутракан

Сватба в Тутракан? Излязохме от дома им и се запътихме към фотосесията. Направихме малко снимки с най-близките, а в последствие и с младоженците и техните кумове. От там си дадохме малко пауза и докато младоженците си почиваха, ние се запътихме към ресторанта, за да заснемем следващите кадри.

Видеозаснемане Тутракан

Видеозаснемане Тутракан/ Видеооператор Тутракан? Отидохме в ресторант Терма. Подготовката на залата течеше с пълна сила. Заснехме малко от приготовленията, а в последствие и самата готова зала. Тъкмо завършихме с нещата и младоженците влязоха. Отправиха се към мястото за общи снимки с гостите. Поетапно и те започнаха да прииждат. Ресторанта се напълни доста по-бързо от очакванията ни. След като всички се бяха настанили водещата покани младоженците. Толга и Гюлбин си казаха взаимно да. Сложиха си пръстените. Родителите се разплакоха. Беше доста емоционален момент за тях. Когато приключихме с подписа, двамата отчупиха питата. Младоженците официално откриха вечерта със сватбен танц, а след това и танц за най-близките.

Сватба Терма Тутракан

Сватбен фотограф Тутракан/Сватба Терма Тутракан?? След нея Гюлбин хвърли букета и официално вечерта започна за всички. Музикантите се погрижиха хората, които са на дансинга да не се махат от него и да се забавляват на макс. Така и стана. Едни неусетни 3-4 часа в които минаха буквално на един тъх. Към края на вечерта младоженците имаха игра с въпроси, а след това и торта. Хората се забавляваха, а и младоженците не се спираха с танци. Стана готин купон.

Фотограф за Сватба Тутракан

Мога да кажа, че тази сватба в Терма Тутракан ма ще я запомним с много приятни емоции. 

В главните роли – Толга и Гюлбин

Фото и видео екип
Фотография Тутракан – Стелиан Николов

Видеозаснемане Тутракан – П.С.

Ресторант Терма Тутракан

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти