Сватбен фотограф Русе

Аз не съм само Сватбен фотограф Русе(фотограф за сватба Русе/Сватба Русе Липите/Заснемане на Сватба Русе/Сватбена фотосесия Русе, Фотограф в Русе). Ние сме сватбен фото и видео екип(сватбен заснемащ екип), или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Русе и видеозаснемане Русе, видеооператор за сватба Русе/Видеозаснемане на сватба Русе). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и прилагаме всичко най-нужно, за да получите максимално най-добър продукт. На кратко за публикувания от мен албум. Това са В+А и това е техният уникален ден.

Фотограф за сватба Русе

Може да видите част от подготовката на В+А, както и вземанките, църковния брак,кратката фотосесия на младоженците, подписа и забавата в ресторанта. В+А имаха традиционна сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Русе(сватбен фотограф Русе) и видеозаснемане Русе(Видеооператор за сватба Русе/Видеозаснемане на сватба Русе). Започнахме заснемането от подготовката на булката. Бягме във фризьорския салон. Вероника беше почти с приключен грим и прическа. С влизането ни видяхме нещо, което много рядко се среща в такива места- уникално красив и нежен грим. Булката ни беше повече от красива. Заснехме всичко нужно. След това се запътихме към младоженеца.

Видеозаснемане на сватба Русе

Видео заснемане на сватба Русе? Пристигнахме в апартамента на Сашко. Нетърпелив – вече се беше облякъл с официалните дрехи. С видеото се спогледахме и му казахме да сваля поне някои от нещата. Докато снимахме подготовката му се появи сестра му и му помогна за финалните щрихи. Отидохме към хола да го видят приятелите му. Там имаше сериозна агитка от млади хора, които видимо бяха готови за огромни забави. Излязохме пред блока за 1 бързо хорце и от там се запътихме към кумовете. Те ни приеха доста топло. Имаше малко мъчения над нашия младоженец, но нямаше как да го пуснат лесно. След като бяхме готови отидохме и при булката. За септемврийско време беше много горещо. Сватбарите пристигнаха и гледаха да стоят възможно на сенчестите места.

Сватбена фотосесия Русе

Сватбен фотограф/Фотограф за сватба/Заснемане на сватба Русе? След хорце пред блока, трябваше да изпълнят някои от заръките на пазачите на булката. Александър като бивш спортист мина през всички и пристигна изключително бързо. Буквално влезе с вратата. Прегърна и целуна булката. Момчетата през това време ръкопляскаха и вдигаха сериозен шум. Личеше си, че ще е готина сватба. След като взехме булката имахме няколко места да посетим преди да отидем към ресторанта. Първото бе църквата в която трябваше да се венчаят. За наше щастие отчето е познат на младоженците и ритуала мина много по-разчупен от стандартните, които виждаме. В случая имаше повече усмивки, което за нас бе по-важно. След църквата отидохме на фотосесия и от там се запътихме към ресторант Липите Русе.

Изнесен ритуал в ресторант Липите Русе

Пристигнахме в ресторант Липите Русе/Сватбена фотография Русе/Фотограф за сватба. Беше много горещо, но хората обикаляха уелкъм дринка и чакаха с нетърпение да се случи най-готиното от целия ден, а именно двамата когато си казват “Да”. Така се и случи. Нашата водеща за изнесен ритуал Русе – беше Николета Атанасова. Помоли хората да се настанят по местата си и малко след това покани родителите, кумовете, младоженеца, а накрая и булката с баща си. Беше райско спокойствие. Хората се радваха и ръкопляскаха. Родителите не сдържаха сълзите си. След около 10 минути под красивата арка, Вероника и Александър си бяха казали взаимно “Да”. Кума бе гръмнал шишето с шампанско и всички отпиха по глътка пенливо вино. След като се подписаха остана само да направим снимки с всички присъстващи и да влезем за забавата в ресторант Липите Русе.

Сватба в Липите Русе

Сватба в Липите Русе/Сватбена фотография Русе/сватбен заснемащ екип? Влязохме в ресторанта. Младоженците веднага бяха посрещнати с т.н. ритуали. След като двамата бяха захранени, отчупиха парче пита, остана само първият сватбен танц. Бяха си избрали хубава балада в която имаха възможност да потанцуват. Всички гости впериха очи в тях и нещата се случиха по перфектният начин. След това официално вечерта започна с голямо хоро и музика за всички присъстващи.

Сватба Липите Русе

Както казах и по-горе сватбата бе в Липите Русе. В ролята си на фотограф в Русе заснех тази уникална сватба. Към края на вечерта поетапно почнаха да се стичат и капки дъжд. Беше толкова продължителен, но хората не ги интересуваше това нещо. Беше приятен и придаде по-различна визия в моите кадри. Към края на вечерта имахме букет, жартиер и една огромна и много вкусна торта. След това купона продължи, а ние приключихме със заснемането. Историята на Вероника и Александър тепърва започва да се пише. Радваме се, че бяхме част от този ден.

Сватба Русе Липите

Мога да кажа, че определено тази сватба в Русе Липите ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Вероника и Александър

Сватбен заснемащ екип

Сватбен фотограф Русе – Стелиан Николов

Видеозаснемане – Димитър Минчев

Сватбена агенция – Дежа Вю

Ресторант за сватба – Липите, гр. Русе

Водещ за изнесен ритуал Русе – Николета Атанасова

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти