Фотограф за Сватба Пловдив

Аз не съм само фотограф за сватба Пловдив(Сватбен фотограф Пловдив). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Пловдив и видеозаснемане Пловдив). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са И+Т и това е техният незабравим ден.

Сватба Пловдив

От албума може да видите част от подготовката на И+Т, подписа, църковния брак и забавата в ресторанта. И+Т имаха традиционна сватба. Наеха ни като Фотограф Пловдив (Сватбена фотография Пловдив) и видеограф за сватба Пловдив. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Ива все още беше във фризьорския салон. Тъй като момичетата се притесняваха да ги снимат без грим, заснехме само роклята и аксесоарите й. От там се запътихме към младоженеца. Тодор ни очакваше с голямо нетърпение. На бързо се облече и слезе да се види с гостите си. Със самото влизане всички ръкопляскаха и се усмихваха, заощото виждаха в него сигурност. След доста прегръдки и разговори с гостите си излязохме пред къщата му за едно доста дълго хоро. След като приключихме с младоженеца се запътихме към следващата точка от графика ни.

Видеозаснемане Пловдив

Отидохме на бързо да вземем и кумовете. Те ни чакаха с широки усмивки и топли прегръдки. Бяха се подготвили и с най-различни типове храни и напитки за всички гости. Музикантите свириха и пееха, докато кума и младоженеца си почиваха и наслаждаваха на музиката. Кума като най-голямата фигура на сватбата след младоженците, реши преди да тръгнат от тях Тодор да му зашие надупчените чорапи. Шиенето не бе проблем за Тодор. Направи го с лекота. След което всички излязохме пред къщата на кума – едно традиционно хоро и се качихме по автомобилите. С Видеозаснемане на сватба Пловдив (Видеооператор Пловдив и аз фотограф за Сватба Пловдив ) се запътихме към булката.

Фотограф в Пловдив

Ива бе готова за големия ден. Всички бяха в очакване на прииждащите сватбари. Като екип видеозаснемане и фотограф за сватба Пловдив – хванахме нужните ни кадри. Булката ни се облече и постепенно започнаха да се появят част от нейните гости и приятели. Докато заснемем кадрите чухме двигателя на Raptor F150, че е пред блока. Настъпи лек хаос в апартамента. Едни не знаеха къде да отидат, други пък искаха да направят повече от нужното. Все пак имаше бърза организация. Вратата бе залостена. Най-верните приятели бяха при булката. Едни пред вратата й, други вътре при нея. След няколко пъти напъни от външната страна, вратата се откачи от пантите и сватбарите влязоха при булката с гръм и трясък. Започнаха се подкупи. Тя не искаше да се даде лесно. След малко заигравки Ива вече беше взета от Тодор и излязохме пред блока на последно хорце и да се запътим към ритуалната зала.

Видеооператор Пловдив

Влязохме в ритуалната зала. Водещата покани младоженците и кумовете. Те получиха нужните аплодисменти от всички гости. След 30тина минути двамата си бяха казали взаимно “ДА”, бяха цепили питата. Всички гости минаха да ги поздравят и излязохме да направим една обща снимка с тях. Веднага след това направихме бърза фотосесия и се запътихме към църквата. Осен, че съм Фотограф за сватба Пловдив, аз съм и любител на църквите, а тази ми хареса. Бяхме в “Свети Йоан Предтеча”. света Петка. Построена е 1833 година. Изключително голяма и доста тъмничка. Отчето започна с ритуала и 40тина минути по-късно вече двамата бяха венчани и пред господа. След църквата младоженците пуснаха 2 бели гълъба и се запътихме към ресторанта. Преди него направихме още малко снимки.

Сватба в Хотелски Комплекс Ливадите, Пловдив

Влязохме в Хотелски Комплекс Ливадите. Всички гости вече се бяха настанили по местата си. Заснехме украсите и останалите нужни кадри. След няколко минути влязоха и младоженците. Водещата подкани младоженците да влязат в ресторанта. Ива и Тодор бяха аплодирани от всички. След това преминаха лентите. Счупиха сватбените чаши. Бяха захранени като цепиха пита и Ива ритна менчето. За приятната обстановка в ресторанта се погрижиха оркестър “Палитра”.

Сватба Хотелски Комплекс Ливадите, Пловдив

Младоженците нямаха време да починат, тъй като пуснаха първият сватбен танц, който бе на Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow. Изскочиха пушеци, цветни светлини – красота. Като Фотограф за сватба Пловдив трябваше да хвана всичко нужно. Веднага след това имахме танц на кумове, на родители и официално вечерта започна за всички. Кума на всяко хоро развяваше огромният трибагреник. Всички се забавляваха на макс. Музикантите се погрижиха да има музика за всички гости от най-различни стилове. Към края на вечерта както и на повечето сватби имаше хвърляне на букет. Ива не само, че го хвърли, а направо го засили към конкретно момиче от гостите им. Имахме и жартиер, както и рязане на тортата. Малко след това поради епидемичната обстановка всичко трябваше да приключи, но музикантите от орк. Палитра се погрижиха всичко да бъде както трябва. Макар, че ресторанта е с изключително малък дансинг, хората се забавляваха на макс.

Фотограф за Сватба Пловдив

Мога да кажа, че определено тази сватба Пловдив- Комплекс Ливадите (Сватба Комплекс Ливадите) ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Ива и Тодор

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Пазарджик- П.С.

Оркестър – Палитра

Ресторант – Хотелски Комплекс Ливадите

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти