Фотограф за Сватба Пазарджик

Аз не съм само фотограф за сватба Пазарджик(Сватбен фотограф Пазарджик). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Пазарджик и видеозаснемане Пазарджик). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са П+Р и това е техният незабравим ден.

Видозаснемане Пазарджик

Може да видите част от подготовката на П+Р, църковния брак, подписа и забавата в ресторанта. П+Р имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като видеограф Пазарджик(Видеозаснемане Пазарджик) и фотограф за сватба Пазарджик. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Петя беше в дома на родителите й и получаваше най-готиния грим, който сме виждали тази година. Супер семпъл и изчистен, както и водоустойчив! Заснехме си нужните кадри и отидохме при младожнеца. Той беше в Брацигово. Хванахме подготовката му, както и няколко хорца в къщата му. Времето беше на кантар, но се задържа и получихме както светли кадри, така и облачни. След като приключихме с младоженеца се запътихме към следващата точка от графика ни.

Сватба Пазарджик

Отидохме на бързо да вземем и кумовете. Те ни чакаха с широки усмивки и топли прегръдки. Бяха се подготвили и с най-различни типове храни и напитки за всички гости. Музикантите свириха и пееха, докато кума и младоженеца си почиваха и наслаждаваха на музиката седнали на една беседка. На бързо вдигнаха наздраве и няколко минути след това кума реши да поизпоти малко младоженеца. Преди да тръгнем за булката имаше 2 важни неща да се свършат. Първото бе Ради да нацепи малко дърва. След като го направи се отправихме пред къщата им за едно огромно хоро и после се запътихме към буклата. С Видеозаснемане на сватба Пазарджик (Видеооператор Пазарджик и аз фотограф за Сватба Пазарджик) се запътихме към булката, която бе в Пазарджик.

Фотограф в Пазарджик

Петя бе готова. Всички бяха в очакване на нещата, които щяха да се случат малко по-късно. Като екип видеозаснемане и фотограф за сватба Пазарджик – хванахме нужните ни кадри. Булката ни се облече и постепенно започнаха да се появят част от нейните гости и приятели. Хванахме най-нежните моменти. Прегръдките с всички. Както се досещате от многото време прекарано при булката, чухме, че и младоженеца е вече пред блока. Бързо залостиха вратата. Най-верните приятели бяха при булката. Едни пред вратата й, други вътре при нея. След сериозно напъване и напукване на касата, сватбарите влязоха при булката с гръм и трясък. Започнаха се подкупи. Тя не искаше да се даде лесно. След малко заигравки Петя вече беше взета от Ради и излязохме пред блока на последно хорце и да се запътим към църквата.

Видеооператор Пазарджик

Осен, че съм Фотограф за сватба Пазарджик, аз съм и любител на църквите, а тази определено ми хареса. Бяхме в света Петка. Построена е 1853 година. Като изключим това, че тъкмо започваше да вали, все пак заснехме как изглежда самата църква. Влязохме вътре – средна големина. Нито голяма, нито малка. Съвсем спокойно могат да влязат поне 70тина човека. Отчето започна с ритуала и 40тина минути по-късно вече двамата бяха венчани и пред господа. След църквата младоженците пуснаха 2 бели гълъба и се запътихме към ресторанта. Заради обстановката нямахме време за фотосесия, но така се случиха нещата.

Сватба в ресторант Форум, Пазарджик

Влязохме в хотел Форум, Пазарджик. Заснехме украсите и малко след това поетапно започнаха да идват всички гости. След няколко минути влязоха и младоженците. Имахме изнесен ритуал и двамата си казаха взаимно да пред всички гости. След това имахме официални снимки с всички. Веднага след като приключихме с това нещо имахме официално посрещане на младоженците в ресторанта. Водещата подкани младоженците да влязат в ресторанта. Петя и Ради бяха аплодирани от всички. След това преминаха лентите, бяха захранени, имахме менче и пита. За приятната обстановка в ресторанта се погрижиха оркестър “Палитра”.

Сватба Хотел Форум, Пазарджик

Младоженците нямаха време да починат, тъй като пуснаха първият сватбен танц – Ed Sheeran – Perfect. Изскочиха пушеци, цветни светлини – красота. Като Фотограф за сватба Пазарджик трябваше да хвана всичко нужно. Веднага след това имахме танц на кумове, на родители и официално вечерта започна за всички. Кума на всяко хоро развяваше огромният трибагреник. Всички се забавляваха на макс. Музикантите се погрижиха да има музика за всички гости от най-различни стилове. Към края на вечерта както и на повечето сватби имаше хвърляне на букет. В случая Петя подари букета на кумата Ива и секунди по-късно кума Тодор бе предложил на приятелката му да се омъжи за него. Тя съответно каза да и всички много се радваха. Имахме и жартиер, както и рязане на тортата. Малко след това поради епидемичната обстановка всичко трябваше да приключи, но музикантите от орк. Палитра се погрижиха всичко да бъде както трябва.

Фотограф за Сватба Пазарджик

Мога да кажа, че определено тази сватба Пазарджик- хотел Форум (Сватба хотел Форум) ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Петя и Радослав

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Пазарджик- П.С.

Оркестър – Палитра

Ресторант – Хотел Форум, Пазарджик

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти