Фотограф за сватба Русе

Попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф за сватба Русе, Варна, Плевен. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Е+Н и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторант Ханчето, гр. Русе.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. Е+Н поискаха да направят сватбата с всички възможни обичаи, които може да се сетите. Сутринта започнахме заснемането с грим/прическа на булката. Малко след това отидохме при младоженеца. който ни чакаше с нетърпение. След обличането му неусетно след това се чуха ударите на тъпана. Оркестъра започнаха да свирях без да си дават почивка. Все пак сватба е. След младоженеца се запътихме към кумовете, които много умело ни бяха направили няколко препятствия и майтапи. Измъчиха младоженеца. Плана им успя. Хората и наздравиците присъстваха точно когато трябваше. След почерпката при любезните кумове трябваше  да вземем и булката, която беше залостена в нейния ‘замък’. Ели беше оградена от здрави бетонни стени, огромна масивна метална врата и къща пълна с много бодигарди. За Ники нямаше нищо друго в списъка освен да я  взема от там. След прескачане на оградата, рязане на катинар, пръскане на много банкноти, най-накрая успя да вземе съкровището му. След кратка почивка започнаха ритуалите с менче, много танци и църковен брак.

Фотограф за сватба Русе…

Църквата беше св. Георги, гр. Русе.  Едва 30 минути след началото вече приключвахме. Последва бърза фотосесия. Дори в горещия ден нашата влюбена двойка и техните кумове се запътихме към ресторант Ханчето. Там ни очакваше прекрасно украсената сватбена маса от КРИС АРТ. Собственичката на фирмата толкова добре беше украсила масата, че с колегата доста време отдадохме в заснемането й. Тъкмо приключвахме ьи започна изнесения ритуал. Той за норматив премина от подпис на младоженците, към българските обичаи. След преминаването на ленти, пита, менче вече DJ-ят и неговите умения останаха да забавляват всички гости в заведението. Минаха няколко танца, хора, игри и без да се усетим времето отлетя до хвърляне на букет и жартиер.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти