Сватба в Соколица, Карлово

Аз не съм само фотограф за сватба в Соколица(сватба в комплекс ЯЕВ). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са МЛ+А и това е техният незабравим ден.

Това е градинска сватба в с.Соколица, Карлово

До преди да ни буукнат за сватба в Соколица, дори не знаехме за това място.Може да видите част от подготовката на МЛ+А, както и кратката фотосесия на младоженците, църквата и забавата в ресторанта. МЛ+А искаха модерна и красива сватба. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. В комплекса бяха пристигнали повечето гости. Сватба в комплекс ЯЕВ – красиво и мечтано място. Лично на мен ми е топ локацията за тази година, но само това! В началото Мария Луиза беше доста притеснена, но след няколко минути с нас като че ли се отпусна. След като отидохме при Александър, нещата при него бяха точно обратното – супер уверен и чакащ предстоящото. След като отидохме с младоженеца и гостите на поляната за изнесения ритуал, видяхме прекрасната семпла, но пък за сметка на това стилна украса и кетъринг, който беше подготвен за гостите.

Фотограф за сватба в комплекс ЯЕВ

За наше нещастие ритуала по график трябваше да започне 1 час по-рано от това, което трябваше да бъде по принцип, но максимално забавихме нещата…. все пак още малко време ни трябваше. Изнесения ритуал беше на красиво място, но огромен пек за младоженците. За наше нещастие колкото и да забавихме положението, все пак трябваше да започнем. Сватба в Соколица? Булката пристигна съпроводена от баща си. Точно тук забелязахме как се завъртя колелото. Колелото се завъртя така, че в случая Мария Луиза беше супер уверена в случващото се, а пък Александър беше много притеснен. Няколко секунди по-късно бяха един до друг и вече си казаха да. Подписаха, поздравиха се с гостите и направихме по някоя официална снимка с тях. След това се запътихме към Карлово към църквата.

Църковен брак в Карлово

Първосигнално бях скептично настроен към нея, но след като обърнахме няколко думи с отчето, разбрахме, че съм грешал. Човека ‘освети’ църквата по един прекрасен начин. Няколко минути по-късно всички гости бяха вътре и започна ритуала. За нас стандартен без никакви изненади. След църквата направихме фотосесия с младоженците и техните кумове, естествено правят сватба в комплекс ЯЕВ. Имаше време да направим както нежни кадри, така и забавни. Имаше време да направим и по някоя щуротия, която ми хрумне. На кратко – забавлявахме се взаимно. След което влязохме в ресторанта.

Сватба в комплекс ЯЕВ (Сватба в Соколица)

Заснехме украсата, изнесеният ритуал и влязохме официално в ресторанта сватба в комплекс ЯЕВ и посрещане, пита и менче. Непосредствено след това имахме реч на кума и първи сватбен танц на двойката. Радостта им струеше от тях. Неусетно докато се замислим на фона на народна музика от влизането ни, вече беше време за игра с обувки и рязане на торта. Толкова бързо мина времето, че и двойката не разбра какво се случи. Все пак след рязането на тортата, получиха инжекция от рок балади и всички, които все още бяха по масите, станаха и затанцуваха. Както се казва с всяко хубаво начало си има и край. Завършихме вечерта на фона на запален бенгалски огън, двойката мина покрай всичките си гости и всички се забавляваха.

Доста перипетии имаше при тях и се надявам повече да нямат такива.

Мога да кажа, че определено тази градинска сватба в с.Соколица – комплекс ЯЕВ ще я запомним.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти