Сватба в Созопол, Хотел Селена – Созопол

Аз не съм само фотограф за сватба в Созопол(Сватбен фотограф Созопол). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Р+К и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба в Бургас

Може да видите част от подготовката на Р+К, както и кратката фотосесия на младоженците, изнесения ритуал и забавата в ресторанта. Р+К искаха модерна и красива сватба. Буукнаха ни като Видеограф и Сватбен фотограф Созопол. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. В хотела постепенно пристигаха част от гостите им. След грим и прическа при Рая и обличане на роклята, трябваше да видим как е и Калин. Той беше точно перфектно изглеждащият младоженец. Уникално красив костюм. Изобщо не се притесняваше какво ще се случи след малко. И да – точно по график той застана на стълбите на хотела и почака неговата любима да се появи. И това се случи. Докато си говорихме Рая се появи. Беше просто прелестна. Двамата се усмихнаха, прегърнаха и отидоха към изнесения ритуал за подписа им.

Изнесен ритуал в Созопол

След краткия и приятен дъжд, дойде и време за подписите им. Докато с колегата заснемахме украсата, чухме музиката и това ни беше достатъчно. Обърнахме се и ги видяхме двамата да пристъпват към нас. И двамата с уникални усмивки на лицата. След няколко минути и двамата си казаха “ДА”. Последваха прегръдки с близки и приятели. Подаръци от всички към тях. След като приключихме с официалните снимки с гостите им, се запътихме към стария град на Созопол за първата част от фотосесията ни. Калин нямаше голямо желание за снимки, но Рая все пак успя да го прелъже. Доста се потрудихме, за да има нещо читаво от неговите фото-бомби, които ни правеше. Все пак времето ни притисна и отидохме към втората част от фотосесията ни, а именно по плажа на смокиня. Мек плаж и изморен младоженец и нещата се получиха по-добре отколкото очаквахме. След края й всички се запътихме към Хотел Селена, Созопол.

Сватба в Хотел Селена, Созопол

Влязохме в ресторанта. Нашият водещ Георги Николов (Жорони) приветства младоженците да влязат в ресторанта. Със самото влизане в цялата зала имахме огромни ръкопляскания от всички. Младоженците тъкмо седнаха на тяхната маса и водещият веднага започна с комедийно шоу. Няколко минути след това ги викна за първи сватбен танц. След него имаше доста танци и забави, като всичките гости бяха по един или друг начин провокирания от водещия да се включат в забавата на Р+К. С различни и креативни игри Жорони , заедно с DJ Калин забавляваха абсолютно всички. Към средата на вечерта Жорони привика неговата половинка Виктория Куприна да изпее няколко емблематични български и руски песни. Всички се забавляваха на макс. Към края на вечерта имахме хвърляне на жартиер и букет, както и рязане на сладката торта. Комедийната вечер толкова бързо мина, че в между 20:00 и 01:00 не разбрахме кога мина това време.

Сватба в Созопол

Сватбата мина много леко за абсолютно всички ни. Беше различна и много забавна.

Мога да кажа, че определено тази сватба в Созопол – Хотел Селена ще я запомним.

В главните роли – Рая и Калин

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Ресторант – Хотел Селена, Созопол

Агенция – Golden wings

Водещ: Георги Николов ( Жорони)

Озвучаване и осветление – DJ Калин

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти