Сватба в Поморие, Гранд Хотел Поморие

Аз не съм само фотограф за сватба в Поморие (сватба в Бургас). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Е+Н и това е техният незабравим ден.

Сватба в Бургас

Може да видите част от подготовката на Е+Н, както и кратката фотосесия на младоженците, църквата и забавата в ресторанта. Е+Н искаха модерна и красива сватба в Бургас-Поморие. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. В апартамента им постепенно пристигаха част от гостите им. След забави и много усмивки, Невен трябваше да вземе Евелин от стаята й. Моментът, в който влезе при нея имахме реакция, която не бяхме виждали досега. (Само те си знаят за какво става въпрос). След като младоженците се появиха в тяхната гостна, всички ахнаха при вида на двойката. В ролята на фотограф за сватба Бургас – заснех всичко нужно.

Малко по-късно след много забави, усмивки и снимки с двамата, излязохме пред блока , за да тръгнем към църквата. Там имаше малко заигравка от страна на кумата. След това тръгнахме към църквата

Фотограф за сватба в Поморие

Църквата за мен, а и за тях е едно от важните неща. Лично аз харесах цялата аранжировка на масата им. Уникално красив бокал и двата пръстена поставена в черупка от мида. Красиво.. красиво. След като заснехме украсата, нашите младоженци влязоха в църквата. Ритуалът беше направен от Агатополски Епископ Йеротей. Беше много красиво. След като в църквата си казаха Да, то остана само фотосесия, снимки с роднините и голямата забава. И да, така се случи. Фотосесията беше в близост до църквата, както и в Grand Hotel Pomorie.

Сватба в Grand Hotel Pomorie (Сватба в Поморие)

Влязохме в ресторанта. Нашият осветител и ДЖ Станислав Жеков приветства младоженците да влязат в ресторанта. Със самото влизане имахме захранване, чупене на пита и ритане на менче. Непосредствено след това като на един дъх видяхме тежкият пушек и веднага първи сватбен танц. След него имаше доста танци и забави. Лично мен ме спечелиха момчетата свирещи на тъпаните. Уникална комбинация между тях и народните парчета…. Остана ни само хвърляне на букет, на жартиер и рязане на торта. Това толкова бързо се случи, че надали нашата двойка успя да асимилира какво става около тях. След рязането на тортата загасиха осветлението и какво да видим – момчетата с тъпаните пак се появиха. Уникален танц направиха. Усмивките не падаха от лицата на хората. И да.. партито продължи и след това.

Сватба в Поморие

Сватбата мина много леко за абсолютно всички. Единствено съжаляваме, че не ни остана повече време за фотосесията, но графика ни припираше.

Мога да кажа, че определено тази сватба в Бургас или по-скоро сватба в Поморие – Градн Хотел Поморие ще я запомним.

В главните роли – Евелин и Невен

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Ресторант – Гранд Хотел Поморие

Водещ и DJ – Станислав Жеков

Формация – Троп’Ангелес

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти