Сватба в Николово, Липите

Аз не съм само фотограф за сватба в Николово. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Е+М и това е техният незабравим ден.

Градинска сватба

Разказът по-долу е копие от писмото на булката. Сватба в Николово (Сватба в Русе)

Беше най-щастливият ден от съществуването ми до сега, една невинна мечта, породена още от детска възраст. Още от малка знаех какво искам от живота и се борих докато го получа. Ето, че се появи ЧОВЕКЪТ, с когото исках да прекарам остатъка от живота ми. Заедно преживяхме много трудности по пътя, към който поехме, но това направи любовта ни истинска и силна. Когато разбереш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш този остатък да започне възможно най-скоро, и настъпи денят, в които бяхме главните герои на нашия най-специален ден. Сватбеният ни ден наистина беше най – щастливият ден в живота ми, изпълнен с много усмивки, щастие и обсипан с внимание от близките ни. Емоционалното преживяване е трудно сравнимо с каквото и да било, случило ми се до момента – имаше от всичко – нетърпение, нервност, очакване, щастие, любов, усмивки, изненади…

Да обичаш и да бъдеш обичан – най – святото чувство на света!!!

Сватбата ни се състоя на 22.08.2020 в Николово комплекс„Липите”. Денят започна от ранни зори, всички бяхме много развълнувани. Аз, кумата, мама и още няколко приятелки се запътихме към салона за красота. Младоженеца го оставихме вкъщи с кума и още няколко приятели. И процедурите започнаха. Чувствах се като в приказките – толкова обгрижвана, толкова специална, щастлива и красива. Всичко мина като на песен забавно,огромно настроение, шеги, закачки, усмивки, смях, вълнение. След като се прибрахме аз влязох в моята стая, без да ме види младоженеца и момчетата започнаха да ми обясняват как да чупя стойки. Да се заигравам с роклята, преди да я облека. Бях в сигурни ръце и изпълнявах всичко, което ми казваха. Като се облякох и ми сложиха воала, емоциите избухнаха. Момчетата ме оставиха малко да си почина и отидоха при младоженеца. До колкото чувах от моята стая и при тях е било забавно. Сватба в Николово

Вземане на булка, сватба във Ветово

Решихме да поразчупим клишетата и без знанието на младоженеца аз трябваше да го взема, а не той както го мислеше. Докато мама му помагаше с вратовръзката и го разсейваше, беше с гръб към вратата и аз влизах тихичко и всички млъкнаха за миг. Чакаха реакцията на младоженеца и сложих ръката си на рамото му. Той се обърна и първите му думи бяха – О, супер си! И той замръзна. Нито прегръдка, нито целувка. Като видях как му светнаха очите, за мен това беше достатъчно! След като вече всички се събрахме и почерпихме, дойде момента, в който младоженеца да ме изведе от къщата. Грабна ме на ръце и излязохме. Навън всички негови приятели бяха в готовност в колите си и като излязохме, заедно натискаха педалите за газта. Не мога да опиша как се чувствахме и двамата. Всичките ни близки хора бяха до нас и правеха всичко възможно да се чувстваме специални.

Фотосесия с. Николово

Сватба в Николово Тръгнахме към Николово за фотосесията. Дойде време на най-интересния и желан момент на младоженеца дрифт шоуто. Сватбената ни кола беше БМВ кабрио – втората любов на съпруга ми. Поставиха ме по средата на двете коли и започна шоуто. Чувствах се щастлива, защото виждах мъжа, че мъжа ми е. След дрифта настъпи истинската фотосесия. Беше много разнообразна, забавна и лека. Имаше доста хора в Николово всички ни гледаха поздравяваха чувствахме се много щастливи. Като завършихме фотосесията минахме към ресторанта.

Ресторант липите, с. Николово (Сватба в Николово)

Започна изнесения ритуал и сълзите пак започнаха да текат, като видях всички гости наредени и ни чакат с усмивки в лицата и сияние в очите. Всички толкова ни се радваха и не се стърпях. След изнесения ритуал изпълнихме и обичаите с питката и с менчето. Винаги си мечтаех за този момент и не можех да повярвам, че се случва. След това минахме към първия сватбен танц. Не мога да ви опиша как се гледахме един друг. Беше магично, беше истинско. Толкова желано събитие на края беше факт и ние бяхме опиянени от щастие. След сватбения танц вече всички бяха на дансинга имаше танци до зори. Всички бяхме доволни, щастливи, засмени какво повече да иска човек. Една бърза игра, след което хвърлих букета, а младоженеца – вратовръзката си. Всичко беше приказно. Пожелавам на всеки да изпита толкова силни, ценни и истински емоции!

Сватба в Русе, Сватба в Николово

Това за нас беше една от най-спокойните сватби. Вкарахме и малка нотка да я направим по-различна. Всички гости остнаха доволни.
В главните роли – Ебру и Марио

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Ресторант – Липите, Николово

Агенция – Deja Vu

Музиканти, осветление и озвучение – Цветелин Димитров Бенд

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти