Фотограф за Сватба Велико Търново

Аз не съм само фотограф за сватба Велико Търново(Сватбен фотограф Велико Търново). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Велико Търново и видеозаснемане Велико Търново). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Д+С и това е техният незабравим ден.

Видеозаснемане Велико Търново

Може да видите част от подготовката на Д+С, църковния брак, подписа и забавата в ресторанта. Д+С имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като видеограф Велико Търново(Видеозаснемане Велико Търново) и фотограф за сватба Велико Търново. Започнахме заснемането от подготовката на Булката. Даниела беше в салона и я гримирваха все още. Заснехме си нужните кадри и си поговорихме. По думите и – очертаваше се горещ октомврийски ден с много забави. Отидохме при младоженеца в Raya Garden (Рая Гардън Велико Търново). За втори път тази година снимах в този хотел и бях подготвен за красивото райско място. Слав ни очакваше и веднага се захванахме да работим. Родителите му от страни наблюдаваха, а и помагаха за нужните кадри. Видимо Слав бе притеснен, а родителите му сияеха от радост.

Сватба Велико Търново

След като младоженеца ни бе готов се запътихме към кумовете, които се натискаха доста горещо в лятната градина на хотела. Слав ги помоли да побързат с това с което са се захванали и продължихме нататък по графика ни. Докато младоженеца и сватбарите се събираха в хотела, ние отидохме да видим Даниела какво прави в къщата. Тя ни чакаше с чаша шампанско и се радваше на красивата си рокля. На бързо заснехме нужните кадри и слав се появи пред къщата. Сватбарите много бързо преминаха през всички препятствия и Слав се оказа в стаята на булката. С отварянето на вратата първоначално видях сигурност в него, но на 3тата му крачка вече имаше сълзи в очите. С Видеозаснемане на сватба Велико Търново (Видеооператор Велико Търново и аз фотограф за Сватба Велико Търново) заснехме абсолютно всичко. Две хорца пред къщата и се запътихме към фотосесията.

Фотограф в Велико Търново

Младоженците бяха избрали мястото за сесията, за да могат да имат кадри на които се вижда целия град. Макар, че бяхме октомври месец, все пак слънцето ни беше колкото помощник, за да се стоплим, така и доста ни пречеше, но двойката не ги интересуваше и искаха да се забавляват. Заснехме малко нормални кадри и решихме да разчупим обстановката с нещо по-различно. Доста се позабавлявахме с тях, кумовете и момичетата, които бяха решили да се включат в снимките. Снимахме в близост до паметник Асеневци , на самия паметник и на моста в близост до мястото. След тези кадри се запътихме от другата страна на Царевец. Там заснехме 2рата част от сесията със специалния ни проект. Слав като геодезист извади инструментите и започнахме кадрите на 1 мост. Заснехме нужното и отидохме към ритуална зала за подписа.

Видеооператор Велико Търново

Отидохме в Ритуална зала. Заснехме цялата церемония по подписването. Двамата си казаха взаимно да и се отправихме към църквата. Осен, че съм Фотограф за сватба Велико Търново, аз съм и любител на църквите, а тази ми хареса. Бяхме в Рождество Богородично. Църквата е построена от Кольо Фичето, но след заметресение преди 100тина години е била разрушена напълно и изградена на ново, като са използвани част от запазените неща от старата църква. Относно ритуала – вътре всичко си беше нормално. След 40тина минути двамата бяха венчани и пред бога. Направихме снимки с всички пред църквата и се запътихме към последната кратка сесия пред Царевец. Като приключихме с нея осъзнахме, че колите са спрени на забранена зона и до тях имаше паяк. Двамата шофьори на автомобилите спринтираха, за да се помолят да не ги вдигат. Посмяхме се. Не ни вдигнаха.

Сватба в хотел Raya Garden(Рая Гардън), Велико Търново

Влязохме в хотел Raya Garden, Велико Търново. Заснехме украсите и малко след това поетапно започнаха да идват всички гости. След няколко минути влязоха и младоженците. Заснехме официалните снимки на терасата с гледка към Велико Търново. След това влязохме в ресторанта за забавната част. За приятната обстановка в ресторанта се погрижиха композитора – клавирист – Тихомир Христозов, а зад микрофона бе Владислава Христозова. Водещата помоли всички гости да се изправят и с гайди озвучаваха преминаването на кумовете и младоженците към дансинга. Двамата бяха захранени, разчупиха питата и булката ритна менчето. След това имаха първа сватбена песен и вечерта официално започна.

Сватба в Raya Garden(Рая Гардън), Велико Търново

Като Фотограф за сватба Велико Търново трябваше да хвана всичко нужно. Веднага след това имахме танц на кумове и на родителите. Кума държа реч, след което започнаха огромни хора да се видят. Композитора Тихомир Христозов пускаше музика подходяща за всички, като редуваше различни стилове. Певицата, а в случая и водеща- Владислава Христозова помагаше за приятната атмосфера с прелестния си глас. Всички се забавляваха на макс. Към края на вечерта, както и на повечето сватби имаше хвърляне на букет и жартиер. Всичко се случи както по учебник. След това рязаха и торта. Оказа се, че имаше и техен приятел рожденик. Той първи получи парче, след младоженците и кумовете естествено. След това всеки очакваше да има ударни забави, но се оказа, че трябваше да излезем от ресторанта. Минута по-късно разбрахме, че ще има фойерверки. След красивата и доста продължителна заря, всички влязоха в ресторанта и продължихме със забавите.

Фотограф за Сватба Велико Търново

Мога да кажа, че определено тази сватба Велико Търново – хотел Raya Garden(Сватба хотел Raya Garden) ще я запомним с много приятни емоции.

В главните роли – Даниела и Слав

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Велико Търново – П.С.

Композитор / Клавирист и DJ – Тихомир Христозов

Певица и водеща – Владислава Христозова

Ресторант – Хотел Рая Гардън, Велико Търново (Raya Garden)

Сватбена агенция – Merian Weddings

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти