Фотограф за сватба Варна

Аз не съм само Фотограф за сватба Варна. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Б+М и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторант Бриз-2, Варна.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. Б+М искаха стандартна сватба. Сутринта започнахме заснемането от страна на младоженеца. Там ни чакаха доста гости, както и кумовете. Веднага след като влязохме оркестъра започна да свири народни песни. С;ед обличане на младоженеца и няколко пожелания към него, кумът реши да го изтормози с едно почистване на апартамента. След бързото почистване излязохме на свеж въздух и няколко хорца. След това се запътихме към булката. Като пристигнахме при нея ни направи впечатление, че всички бяха много спокойни, макар, че големимя ден е точно днес и точно сега… След кратка фотосесия на булката се появи и кумата, а малко по-късно и младоженеца. Милен взе Биляна и се запътихме към варненската катедрала – “Успение Богородично”.

Фотограф за сватба Варна…

След църквата отидохме на кратка фотосесия до вила Чинка. След фотосесията влязохме в ресторант Бриз 2, който е в хотел Бриз 2, гр. Варна. Ресторанта беше непосредствено близо до басейна. Дансинга не беше голям, но пък стана шоу за всички. Учудващо за мен нямаше хора в басейна. Водещ на събитието беше Паскал Паскалев. Заедно с DJ-я много добре се разбираха и правиха вечерта повече от перфектна за всички гости на събитието.

Няколко минути след влизането ни в ресторанта, Паскал Паскалев ни накара да преминем от обичаи към танци и веселие. За нас освен като екип фото и видео видяхме и нещо изумително. Паскал Паскалев без малко да сгоди 3 двойки пред очите на 80тина човека. Кумовете се сгодиха малко сред рязането на тортата, а пък веднага след ‘хвърлянето на букета’, Паскал Паскалев подпомогна нa още една двойка да се сгодят. Освен със своят хумор и стил, водещият направи вечерта на Б+М незабравима. Браво!

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна ще я запомним.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти