Фотограф за сватба Бургас

Аз не съм само Фотограф за сватба Бургас. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са М+Я и това е техният ден.

Сватбата беше направена в Бургас.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. М+Я искаха стандартна сватба с модерни мотиви. Сутринта започнахме заснемането от страна на младоженеца. Там ни чакаха доста гости. След като приключихме в родния дом на Явор се запътихме към верния му приятел. Докато стигнахме до него, през трасето от 200м се чуваше народна музика. Преди да тръгнем от къщата му, Явор поля обилно тревата и тръгнахме към Кумата. Тя пък от своя страна беше на работа във фризьорския салон. С няколко хора и малко повече огнена вода я взехме. След това се запътихме към булката. Като пристигнахме при нея беше сериозна битка, докато ни пуснаха. Взехме я и тръгнахме към ресторанта.

Фотограф за сватба Бургас…

Там ни чакаше сватбената агенция с интересния стил на украсата. Заснехме изнесения ритуал и официалните снимки с гостите. След това се запътихме към желаната и много изморителна фотосесия. Много изморителна, защото беше 40 градуса. Булката ни все пак беше бременна и не можеше да я караме да прави щуротии. След малка почивка официално се настанихме в ресторанта. Dj Steeve направи посрещане на младата двойка и купона започна. След традиционните ритуали, М+Я най-накрая успяха да седнат да починат на тяхната маса. За тяхно съжаление DJ не мислеше да ги държи да седят. Почти на всички парчета и игри, двойката се вихреше по дансинга.

С настъпването на късните часове, жегата вече не се усещаше толкова силна и гостите започнаха да се забавляват. Както всяко хубаво нещо всяко начало си има и край. Тук нямаше грандиозен финал, но пък гостите се забавляваха от програмата, която им беше подготвена. Танцова група. След нея жартиер, букет и торта. Тези трите неща толкова бързо се случват, че по някога и младоженците се замислят дали са ги имали на сватбата.

Мога да кажа, че определено тази сватба в Бургас ще я запомним.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти