Фотограф за кръщене Созопол …

Фотограф за кръщене Созопол? На кратко за публикувания албум. Това е Самуил и той като всяко малко дете в семейство от християни, бива кръщавано.

Кръщенето бе направено в Храм “Свети Георги Победоносец”, гр. Созопол.

Храма се намира в стария град. В албума ще може да видите част от кръщенето в Созопол. На кратко за храма. Ако не знаете, че е там ще го подминете. Вътре е доста просторно, но повече от 10-20 гости не е желателно да имате. Лошото в църквата е, че не е добре осветена. По-скоро почти никак. Разчитат на слаби лампи и основно на слънчева светлина. Това е хубаво, но при нас фотографите този контражур означава или допълнително осветление, за да се преборим с него и да изгубим ефекта на сградата или да снимаме със светлината, с която разполагаме. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше около 30 минути. Нашият бъдещ и вече настоящ християнин – Самуил имаше и имен ден. Какво повече да искаме от перфектната дата за кръщене в Созопол.

Фотограф за кръщене Созопол …

Малкия малчуган изобщо не искаше да бъде точно този момент на точно това място, но родителите му мислиха друго.
Малко след започването на ритуала Самуил се изказа по такъв начин, че едва се чуваше пеенето на отчето. Все пак всички се бяхме събрали с една обща цел и кръщенето продължи. Макар и по-трудно отколкото очаквах, все пак от толкова упорство с общи сили Самуил беше покръстен. Кадрите, които направих за мен бяха едни от най-трудните, защото първо се борих със светлината, второ беше трудно да си намеря място за снимки, тъй като поне 2-3 човека държаха детето, за да може отчето да продължи с ритуалите… Но както казах след 30тина минути от силната ‘аларма’ и високите тонове на Самуил, всичко приключи. Направихме и няколко снимки пред храма.

 

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти