Фотограф за кръщене

Фотограф за кръщене(Заснемане на кръщене Плевен, Русе, Търново, София, Варна, Кръщене св Троица) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това са Емма и Даниел и техният ден на пречистване.

Кръщене св Троица

В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба. Фотограф за кръщене св Троица? Църквата е една от старите в града. Вътре е с приятна визия, прохладна е, но е тъмничка. От вън е с много интересна архитектура. Родителите на Емма и Даниел се бяха погрижили за всичко, дори до най-малкият детайл. Със самото им пристигане видях голямата кутия, в която бяха дрешките. Имаше кутийки за косичката, както и няколко други. Дрешките бяха красиви. Родителите и гостите усмихнати. Всички се бяхме подготвили за ритуала, а гостите видимо и за празненството след това.

Заснемане на кръщене

В ролята си на Фотограф за кръщене – В албума може да видите как изглежда църквата от вън, както и от вътре. Даниел беше едно от най-послушните дечица, които сме заснемали, но Емма изобщо не искаше да бъде там. Целия ритуал беше около 40тина минути, през които отчето през цялото време държеше вниманието на бебето. Предразположи Даниел да го слуша и да се наслаждава на ритуала. Емма обаче се противопоставяше на неговите слова. Все пак нещата се случиха както го очаквахме. Двамата минаха през купела. Двамата бяха с подрязани косички и с поставен “печат”.

Фото за кръщене

Нашият екип ще ви предложи модерна и изчистена визия за заснемане на такъв тип събития. Работим в екип и крайният ни продукт винаги е на високо ниво.

Кръщене

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Емма и Даниел

Фотография – Стелиан Николов

Църква св. Троица

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти

Фотограф за кръщене Плевен, Русе, Търново, София, Варна

Кръщене Плевен, Русе, Търново, София, Варна