Фотограф за кръщене Русе (Заснемане на кръщене)

Фотограф за кръщене Русе (Заснемане на кръщене Русе) или екип фото и видео, а защо не и дрон?. Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Зорница и нейния специален ден.

Кръщенето бе направено в Басарбовски скален манастир (гр. Русе).

Намира се в с. Басарбово на около 10 км от гр. Русе. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала. Самата служба и почерпката след това, както и отпразнуването на рождения ден. Църквата е малка, но пък за сметка на това много светла и топла. Това е един от любимите ми храмове. Отчето много приятно пееше и видимо при сериозността на ритуала при първа възможност се опитваше да хване вниманието на Зори. Аз в ролята на фотограф за кръщене Русе (Заснемане на кръщене Русе), запечатах всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше почти 40 минути. Видеографът на събитието отново бе Пламен Симеонов, а в ролята на пилот на дрон. Въздушните кадри са отново негово дело. Заснехме доста подробно цялото кръщене.

Фотограф за кръщене Русе (или фото и видео за кръщене)

След като приключих да бъда като фотограф за кръщене Русе(Заснемане на кръщене Русе) в Басарбовски скален манастир, се преместихме в ресторант Дунав. Изключително приятен ресторант, макар да бяхме на басейна заради пандемичните мерки. С Пламен Симеонов Видеооператор Русе, трябваше да си довършим започнатата работа. Оставаше почерпката. Със самото ни влизане осъзнахме, че масите са много добре направени, но на фона на хората, които бяха по бански на 2 метра от нас, беше доста трудно да покажем нещата както ги искахме. Все пак направихме най-доброто от себе си.. нали за това са ни наели като фотограф за кръщене, в случая като фото и видео екип. Докато заснемахме украсата, поетапно започнаха да пристигат гостите на кръщенето и доста бързо се събрахме всички. Появиха се мама, тате и Зори и довършихме започнатия ангажимент. Заснехме гостите с покръстеното детенце на фона на огромната маса с украси, сладки, аксесоари … а-а да и красивата торта.

Радвам се, че ни се доверихте!

Фото и видео за кръщене (Заснемане на кръщене Русе)

Аз не съм само фотограф за кръщене Русе. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за кръщене Русе?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия манастир, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години Зорито като погледне кръщенето си ще каже “Ама и тогава ли е имало дронове”?

В главните роли – Зорница

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеограф – П.С.

Църква – Басарбовски скален манастир

Ресторант – Дунав

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти