Фотограф за кръщене Плевен

Фотограф за кръщене Плевен(Заснемане на кръщене в Плевен) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Виктория и нейния специален ден.

Кръщенето бе направено в манастир Д. Басарбовски

В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба и фотосесията. Фотограф за кръщене? Манастира е направен преди няколко години. Вътре е с приятна визия и е доста светъл. От вън е с много интересна архитектура. Скалите покрай него и локацията му го правят доста желано място за посещения от туристи.
Родителите на Вики се бяха погрижили за всичко, дори до най-малкият детайл. Със самото им пристигане видяхме голямата дървена кутия в която бяха дрешките. Имаше кутийка за косичката, както и няколко други. Дрешките бяха красиви. Родителите и гостите усмихнати. Всички се бяхме подготвили за ритуала, а гостите видимо и за празненството след това.

Фотограф за кръщене Плевен(или фото и видео за кръщене)

В ролята си на Фотограф за кръщене – В албума може да видите как изглежда църквата от вън, както и от вътре. Вики беше едно от най-послушните дечица, които сме заснемали. Целия ритуал беше около 40тина минути, през които отчето през цялото време държеше вниманието на детето. Предразположи Вики да го слуша и да се наслаждава на ритуала. Тя буквално не гъкна през цялото време. След ритуала направихме малко кадри в манастира.

Кръщене Плевен

Нашият екип ще ви предложи модерна и изчистена визия за заснемане на такъв тип събития. Работим в екип и крайният ни продукт винаги е на високо ниво.

Кръщене Плевен

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Виктория

Фотография – Стелиан Николов
Видеозаснемане – П.С.

Църква Димитър Басарбовски

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти