Фотограф за кръщене Плевен

Фотограф за кръщене Плевен(Заснемане на кръщене в Плевен) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Деян и неговия специален ден.

Кръщенето бе направено в храм Св. Николай, гр. Плевен

Намира се в гр Плевен, идеален център. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба и фотосесията и част от ресторанта. Храма е един от старите в града. Вътре е обновен и доста светъл. От вън е с много интересна архитектура. Храма е много голям и спокойно могат да присъстват повече от 100 човека.

Фотограф за кръщене Плевен(или фото и видео за кръщене)

В албума може да видите как изглежда църквата от вън, както и от вътре. Никол и родителите й пристигнаха в уречения час. Докато оставят нещата за кръщенето, то неусетно започна. Беше около 20тина минути, през които видимо повечето хора, макар и с маски се усмихваха и наслаждаваха на ритуала. Никол слушаше какво й четеше отчето и всичко ставаше както по учебник. След ритуала направихме малко кадри пред църквата и се запътихме към ресторант Караджейката.

Фото и видео за кръщене Плевен(Заснемане на кръщене Плевен)

Ресторант Караджейка за кръщене? Защо не? Един от любимите ми в града. Със самото влизане видяхме красивата украса. Масите бяха окичени с балончета, табелки, слончета и какво ли още не. Мястото за снимки пък беше просто перфектно. Дечицата само чакаха да приключим с кадрите, за да нападнат сладките. Като фотограф за кръщене Плевен заснех цялата украса, посрещането на гостите. Наздравиците и нежните моменти. След това направихме снимки пред т.н. фото кът. Там снимахме малката Никол с всичките гости. Малко след това имахме кратка фотосесия на която присъстваха Никол с родителите и кръстниците й.

Радвам се, че ми се доверихте!

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за кръщене?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето.

В главните роли – Никол

Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане – П.С.

Църква – Храм Св. Николай Плевен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти