Фотограф за кръщене Плевен

Фотограф за кръщене Плевен(Заснемане на кръщене в Плевен) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Елица и нейния специален ден.

Кръщенето бе направено в църква Св. Николай

Намира се в гр Плевен, идеален център. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба и фотосесията и част от ресторанта. Храма е един от старите в града. Вътре е обновен и доста светъл. От вън е с много интересна архитектура. Храма е много голям и спокойно могат да присъстват повече от 100 човека.

Фотограф за кръщене Плевен(или фото и видео за кръщене)

В албума може да видите как изглежда църквата от вън, както и от вътре. Родителите на Елица бяха бракосъчетани няколко минути преди нейното кръщене. В момента в който заснехме нужните кади започна и кръщенето. Целия ритуал беше около 30тина минути, през които отчето през цялото време държеше вниманието на детето. Предразположи Ели да го слуша и да се наслаждава на ритуала. Тя слушаше какво й четеше отчето и всичко ставаше както по учебник. Както всяко дете имаше времето да спори с отчето, на което всички гости се посмяха. Все пак всяко кръщене е уникално по рода си. След ритуала направихме малко кадри пред манастира и се запътихме към ресторанта – Вила Кайлъка.

Фото и видео за кръщене Плевен(Заснемане на кръщене Плевен)

Вила Кайлъка се намира в парк Кайлъка.. Както всеки град, така и тук всеки втори хотел, мотел, ресторант и т.н. се казва Кайлъка. Хах… С колегата ми Пламен Си докато пътувахме към мястото се чудихме дали ще уцелим правилното място, но нямахме проблеми. Пристигнахме преди всички и заснехме украсите. DJ Onyx ни предразполагаше с прекрасна музика. Мястото за снимки пък беше просто перфектно направено. Единствено слънцето малко ни попречи да си свършим работата на 100% , но не се плашим от предизвикателства. Като приключихме с украсите, поетапно започнаха да идват гостите. С Анна и Илиян и малката Ели отидохме за 10 минути да направим малко снимки в парка. Върнахме се и вечерта официално започна.

Кръщене Плевен

Фотограф за кръщене Плевен? Продължихме с вечерта. В началото се оказа, че двойката са скроили номер на всички гости и са ги оставили без алкохол по масите. След една бърза игра с гатанки, въпроси, танци и малко завръзвания на очите всеки получи нужното за своята маса. Родителите на малката Ели се бяха подготвили да разчупят обстановката и всеки от техните гости да се почувства специален. Така и стана. Малко след това имахме официални снимки с всички гости, като всеки един от тях получи и подаръче. Малко след това двойката застана гръб в гръб, разцепиха питата , за да видят отново кой ще командва. Снимките и видеото показват какво се е случило. След това започнаха много танци и веселия и така нашият ангажимент приключи.

Кръщене Плевен

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Елица

Фотография – Стелиан Николов

Църква Св. Николай Плевен

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти