Търсейки фотограф за кръщене в Русе …

попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф за кръщене в Русе. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи в това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Михаил и той като всяко малко дете в семейство от християни бива кръщавано.

Кръщенето бе направено в Храм Свето Възнесение гр. Русе.

Намира се на бул. „Гоце Делчев, гр. Русе. В албума ще може да видите част от кратката фотосесия на Мишо преди църковните ритуали. След нея влязохме в църквата. Тя е малка, но пък за сметка на това много светла и топла. Отчето беше много приятен и добродушен човек. Подробно обясняваше на гостите как се извършват ритуалите и защо. Много държеше нещата да се изпълняват стриктно както по учебник. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето, което беше почти 40 минути. Възможно беше да продължи малко повече, но младото християнче – Михаил просто не издържа и прецени, че е по-добре да поспи малко преди ресторанта. Видеографът на събитието беше Пламен Симеонов, а в ролята на пилот на дрон беше Владимир Папазов. Тримата заснехме доста подробно цялото кръщене. За жалост Михаил заспа много дълбоко и не можахме да го събудим за кратка фотосесия с неговите гости.

Фотограф за Кръщене в Русе

Еми аз не съм само фотограф, аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотограф, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме кадрите, за да покажем красивия храм и местността, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години Михаил като погледне кръщенето си ще каже “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти