Търсейки фотограф за кръщене в Плевен…

попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф за кръщене в Плевен. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи в това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Калоян и той като всяко малко дете в семейство от християни бива кръщавано.

Кръщенето бе направено в Храм „Света Параскева” гр. Плевен.

Локацията на цъкрвата е точно зад боулинга. В албума, който съм публикувал има малко снимки от ритуалът на свето кръщение (кръщене), както и част от забавата в ресторант Замъка. След кръщенето имахме кратка фотосесия с изключително гръмогласния Коки. Малчугана беше много послушен. През цялото време на кръщенето не се обаждаше, докато не дойде момента за топването му в светената вода. След кръщавката имахме кратка фотосесия в парка на цъкрвата и след това се пренесохме в доста добре украсеният ресторант. Аз лично бях скептично настроен за мястото, но екипът на Замъка ни прриветстваха с добре дошли. DJ-ят, който играешее ролята и аниматор и душата на купона, наистина направи празника на малкия Коки още по-приказен. Гостите се забавляваха. Още със самото влизане имаше наздравици и прегръдки между гостите. Много приятно дисководещият преминаваше от хубави мелодични инструментали към народна музика, както и по-забавна за малките гости. С моят колега видеооператор от Плевен (там бяхме все пак) – Пламен Симеонов заснехме толкова силни кадри, че се чудихме кои да издадем на хората, защото каквото и да се сложи все щеше да им се хареса.

Все пак аз като фотограф за кръщене в Плевен

имах доста снимки и предадох най-значимото за мен. Нашият видеооператор за кръщене обаче направо ми скри шапката. Издаде приятен филм с кръщенето,  в последствие и тийзър, а накрая и трейлър като подарък към нашите клиенти, които не ни имаха за част от обслужващият персонал, а като техни гости.

Благодарим Ви!

Фотограф за Кръщене в Плевен

Еми аз не съм само фотограф, аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотограф, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В линка по-долу сме показали малък тийзър само от кръщенето