Фотограф за кръщене Велико Търново

Фотограф за кръщене Велико Търново(Заснемане на кръщене в Велико Търново) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Пламена и нейния специален ден.

Кръщенето бе направено в манастир Св. Николай Чудотворец Арбанаси (Велико Търново)

Св. Николай Чудотворец Арбанаси. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба, фотосесията и част от ресторанта. Манастира е много стар и красив. Вътре си личи, че е на доста години, но пък изглежда прекрасно. Стенописи, икони, орнаменти и красива украса ще ви предразположат да се отпуснете и да се насладите на макс.

Фотограф за кръщене Велико Търново(или фото и видео за кръщене)

В албума може да видите как изглежда църквата от вън, както и от вътре. Пламена и родителите й пристигнаха в уречения час. Докато оставят нещата за кръщенето, то неусетно започна. Целия ритуал беше около 40тина минути, през които отчето през цялото време държеше вниманието на детето. Предразположи Пламенка да го слуша и да се наслаждава на ритуала. Тя слушаше какво й четеше отчето и всичко ставаше както по учебник. След ритуала направихме малко кадри пред манастира и се запътихме към ресторант Рая Гардън(Raya Garden Велико Търново).

Фото и видео за кръщене Велико Търново(Заснемане на кръщене Велико Търново)

Хотел Рая Гардън за кръщене(Raya Garden Велико Търново)? Защо не? Радвам се, че видях как изглежда хотела докато все още го строят. Едно мога да кажа за него -просто прекрасен. С уникална локация и перфектна гледка. Със самото влизане видяхме красивата украса. Мястото за снимки пък беше просто перфектно. Дечицата само чакаха да приключим с кадрите, за да нападнат сладките, които бяха с орнаменти на ангелчета. Като фотограф за кръщене Велико Търново заснех цялата украса, посрещането на гостите. Наздравиците и нежните моменти. След това направихме снимки пред т.н. фото кът. Там снимахме малката Пламена с всичките гости. Малко след това приключи и моя ангажимент към тях.

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Пламена

Фотография – Стелиан Николов

Църква – Манастир Св. Николай Велико Търново

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти