Фотограф за кръщене Бургас

Фотограф за кръщене Бургас(Заснемане на кръщене в Бургас/Фотограф Айтос) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това са Кристин и Аурора и техния специален ден.

Кръщенето бе направено в църква Кирил и Методий Бургас

Намира се в гр Бургас, идеален център. В албума ще може да видите част от подготовката за ритуала, както самата служба и фотосесията и част от ресторанта. Храма е един от старите в града. Вътре е обновен и доста светъл. От вън е с много интересна архитектура, но тепърва текат ремонтни дейности. Храма е много голям и спокойно могат да присъстват повече от 100 човека.

Фотограф за кръщене Бургас(или фото и видео за кръщене)

В албума може да видите как изглежда църквата от вътре. Целия ритуал беше около 40тина минути, през които отчето през цялото време се опитваше да удържи вниманието на децата. Предразположи Аурора да го слуша и да се наслаждава на ритуала, но с Кристин му беше трудно. Като фотограф за кръщене Бургас, спокойно мога да кажа, че отчето доста хладнокръвно и със сериозна психика успя да извърши ритуала. Вътре беше настанал хаос. Всяко дете имаше времето да спори с отчето, на което всички гости се посмяха. Все пак всяко кръщене е уникално по рода си. След ритуала направихме малко кадри в църквата и се запътихме към Ресторант Шатрата Айтос.

Фото и видео за кръщене Айтос(Заснемане на кръщене Айтос)

(Фотограф за кръщене Бургас/Фотограф за кръщене Айтос)Ресторант Шатрата Айтос се намира в парка, в близост до зоологическата градина.. Ресторанта е на просторно и отдалечено място. Спокойно могат да се правят големи мероприятия… С колегата ми Пламен Си докато пътувахме към мястото се чудихме дали ще уцелим правилното място, но нямахме проблеми. Пристигнахме преди всички и заснехме украсите. Мястото за снимки пък беше просто перфектно направено. Родителите на момиченцата се бяха погрижили всичко да изглежда изпипано до най-малък детайл. Нямахме никакви забележки към нея, както и към управата на ресторанта. Като приключихме с украсите, поетапно започнаха да идват гостите. Васил посрещаше гостите им, а пък Цецка се занимаваше с момиченцата. Точно когато се събраха всички се оказа, че момиченцата са заспали… Все пак направихме обща снимка и влязохме в ресторанта и вечерта официално започна.

Фотограф за кръщене Айтос

Аз, в ролята си на фотограф за кръщене Айтос((Фотограф за кръщене Бургас) заснех официални снимки с децата и част от роднините. Малко след това се появиха аниматори и придърпаха дребосъците, за да си играят, докато родителите си танцуват. За тяхната забавя бяха оркестър Панаги Груп от гр. Варна. Специално гайдарят сме го засичали и на други ангажименти и определено момчето ни беше направило много приятно впечатление. Та: същият той засвири в ресторанта и обстановката много бързо стана приятна за всички ни. Веднага се появиха хора на дансинга и започнаха да се забавляват. След около 3-4 часа с много хубави емоции, нашият ангажимент приключи.

Заснемане на кръщене Айтос

Заснемане на кръщене Айтос. Това определено беше едно от най-добре изпипаните кръщенета на които сме били. Радваме се, че бяхме част от вашият празник.

Кръщене Айтос

Радвам се, че ми се доверихте!

В главните роли – Кристин и Аурора

Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане – П.С.

Църква Св. Св. Кирил и Методий Бургас

Ресторант – Шатрата Айтос
Украсса – Ресторант Шатрата Айтос

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти