Фотограф за дипломиране

Фотограф за дипломиране? Това е Нели и част от кратката й фотосесия. Нели беше от момичетата, които скромността я краси и да – това важи за нея в пълна сила. Нели ми се обади няколко дни преди дипломирането и ме помоли да я заснема. Както се вижда – приех. В деня на събитието тя искаше само да вземе документа си, както да направим малко снимки и да знае, че най-сетне университета приключва за нея. Така се и случи. Декемврийското дипломиране винаги е студено. Така беше и в този ден. Сняг пред университета, жега вътре. Където и да направим снимките, все ще сгрешим.

Заснемане на дипломиране Русе

След като се видяхме с нея, непосредствено след това се появиха най-близките й роднини и приятели. Малко предгръдки с тях и влязохме в залата за документите. Докато чакахме нейния ред, направихме малко снимки и с колегите около нея. Момента, в който преподавателя каза нейното име, тя с тежка стъпка провървя до подиума, взе дипломата, направихме снимка с тях и вече можеше да си отдъхне от това нещо. Малко след това отидохме пред главния корпус и направихме няколко снимки с дипломантите. След това дойде времето, в което ще избираме мястото за фотосесията. В случая предпочетохме да сме в сградата на топло. Там направихме няколко снимки с Нели и роднините й, както и с нейния приятел. След това се изкачихме по стълбите на друг етаж и там направихме кратка фотосесия на Нели и приятеля и.

Заснемане на бал Русе

До всички абсолвенти от Русе/ Плевен/ Свищов. Не чакайте последния момент, както за лични фото и видо сесии, така и за цялата група или випуск. Това, което мислите, че може да го наемете вечерта преди вашата дата, означава несериозност от двете страни. В последния момент шанса да получите вашият професионалист е минимален.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти