Заснемане на детски рожден ден

Фотограф за детски рожден ден Разград (Заснемане на рожден ден Разград) или екип фото и видео, а защо не и дрон?. Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Никол и нейния специален ден.

Детски рожден ден бе направен в Хотел Картоон, гр. Разград

Намира се в Разград. В албума ще може да видите част от подготовката за детски рожден ден на Светомир, както посрещането на гостите, официални снимки с тях и част от забавата.

Пристигнах преди всички, заснех украсата и изчаках гостите да пристигнат. След като се появиха родителите и рождеика, започнахме да правим снимки около мястото предназначено за официални снимки с детето, тортата и гостите. След като приключихме с родителите, започнаха да пристигат и гостите. От мен се изискваше да хвана емоциите на хората, които бяха доста силни. Дребосъка видимо беше обичан от всички. След заснемането на гостите, започнахме официалната част с живата музика. В последствие се появи и аниматор да забавлява децата. След малко танци и наздравици, моят ангажимент приключи.

Фотограф за заснемане на детски рожден ден Разград (или фото и видео за рожден ден)

След като приключихме да заснемаме детския рожден ден (Заснемане на рожден ден Разград), заснехме забавата, аниматора и приключих с ангажимента ми.

Радвам се, че ни се доверихте!

Фотограф и видеозаснемане на рожден ден(Заснемане на рожден ден)

Аз не съм само фотограф за рожден ден. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушен видеограф или фотограф за детски рожден ден?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушното заснемане е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В главните роли – Светомир

Фотография – Стелиан Николов

Ресторант – Хотел Картоон

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти