Фотограф за детски рожден ден Разград

Фотограф за детски рожден ден Разград(Заснемане на рожден ден Разград) или екип фото и видео, а защо не и дрон? Изборът оставам на вас. Ние сме екип от 2016 година и всеки един от нас се е развил в конкретната област. Предлагаме цена с отстъпка като екип. Това е Маркъс и неговия специален ден.

Детски рожден ден бе направен в Механа Българе, гр. Разград

Намира се в Разград, точно до парка. В албума ще може да видите част от красивата украса на Маркъс, както посрещането на гостите и фотосесия с родителите.

Пристигнах преди всички. Заснех украсата и изчаках гостите да пристигнат. След като се появиха родителите, поетапно започнаха да прииждат и гостите. Бабите и дядовците много се радваха за големия ден. Всеки се радваше, че е на това събитие. Всеки искаше да бутне и да се порадва на малкия Марк. (детски рожден ден Разград)Докато чакахме да пристигнат всички гости, направихме и кратка фотосесия с мама и тате. Малкия все пак трябваше да направи фото бомби и да не ни съдейства, поне в началото.

Фотограф за заснемане на детски рожден ден Разград(или фото и видео за рожден ден)

След това се върнахме отново в ресторанта. Като пристигнаха всички гости, си подариха подаръчетата и дадоха своите пожелания към малчугана. Направихме и снимките около мястото предназначено за официални снимки с детето, тортата и гостите. След като приключихме да заснемаме детския рожден ден (Заснемане на рожден ден Разград), приключих с ангажимента ми.

Радвам се, че ми се доверихте!

Фотограф и видеозаснемане на рожден ден(Заснемане на рожден ден)

Аз не съм само фотограф за рожден ден Разград. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

В главните роли – Маркъс

Фотография – Стелиан Николов

Ресторант – Механа Българе

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти