Фотограф за бал цени?

Фотограф за бал цени(заснемане на бал)? Преди да стигнем до тях, нека видим и какво съм оставил в публикувания от мен албум.

Това е Радина. Фотосесията и беше няколко дни преди бала и я направихме в Созопол. Приложихме нейните идеи и нашите. Преди фотосесията заснехме подготовката на абитуриентката. Имахме малко грим и прическа, след това започнахме и със снимките. За наше нещастие времето за кадрите беше в голяма жега и силно слънце, но тогава искаха. Заснехме няколко пози. Докато абитуриентката ни се отпускаше отне няколко минутки и нещата започнаха да се получават.

Заснемане на бал цени

Заснемане на бал? Радина беше едно от момичетата, които ще запомним с това, че беше супер притеснителна и макар, че родителите й бяха покрай нея, тя все пак някак си успя да се отпусне.

Много важно при абитуриентката беше нейната рокля и подготовка. За разлика от останалите абитуриентки, които като ги заснемаме изглеждат по на 30+ годишни, тук нещата бяха супер естествени и красиви. Направихме много добра фотосесия и снимки с родителите и брат й. Радвам се, че и те го оценяват.

За останалите, които чакат до последно, мога да кажа – каквото си буукнете, това ще получите. Това не са просто снимки, това са спомените ви, а балът е едно от нещата, които определено се запомня за всички ни. Фотограф за бал цени? Колкото по-късно потърсите, токлова по-некачествена услуга ще бъде, а и по-скъпа.

Фото и видео за бал цени

Фотограф за бал цени (заснемане на бал)- може да се обърнете в секцията с услуги. Там публикуваме актуалната информация. Всеки абитуриент е с индивидуален подход и уникална фотосесия. Нашите клиенти не ги слагаме под шаблон и предлагаме различни сценарии и идеи. Поглеждаме идеите и от другата страна и накрая правим каквото прецени клиента ни. Нещата по-горе са от абитуриентска фотосесия с наши идеи и такива на клиента ни. Нашето мото е, че всеки клиент е важен и след веднъж издаден хубав продукт, пак ще се върнат при нас.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти