Фотограф за бал Русе?

Фотограф за бал Русе(заснемане на бал Русе)? Преди да стигнем до тях, нека видим и какво съм оставил в публикувания от мен албум.

Това е Ростислав. Фотосесията и беше няколко дни преди бала и я направихме в Русе. Приложихме моите идеи и неговите виждания. Събрахме се на уреченото място и спряхме движението, за да направим кадрите. Трябваха ни не повече от 5 минути. За наше нещастие имаше доста движение и станаха по-бавно нещата, но се получиха. Събрахме абитуриента с още двама моториста. Заснехме няколко кадъра как са тримата по моторите, няколко конкретни пози и след това пуснахме пушек, за да направим още по-ефектно нашите кадри. Направихме по няколко снимки и с 2 асистентки, държащи трансперант на който пишеше “Роско има бал”. Определено се забавлявахме. След като отворихме движението се изместихме на втората локация на която мотористите буквално запалиха гумите. Минувачите покрай нас се нагледаха на безплатно шоу

Заснемане на бал Русе цени

Фотограф за бал Русе(Заснемане на бал Русе)? Роско е едно от момчетата, което дойде по-плахо на срещата и беше с майка си. Там им предложих различни идеи и след като разбрах, че е фен на моторите, не му оставих избор, за да не ги вкараме във фотосесията. За всеобщо щастие и двамата приеха моята идея без много да го обмислят. В случая получиха наистина по-различни кадри отколкото щяха да имат.

Освен кадрите с моторите имаше и кратка фотосесия на абитуриента + снимки с родителите и близките му. Нещата определено станаха много лесно. Радвам се, че и те го оценяват.

За останалите, които чакат до последно, мога да кажа – каквото си буукнете, това ще получите. Това не са просто снимки, това са спомените ви, а балът е едно от нещата, които определено се запомня за всички ни. Фотограф за бал Русе цени? Колкото по-късно потърсите, токлова по-некачествена услуга ще бъде, а и по-скъпа.

Фотограф и видеооператор за бал цени

Фотограф за бал Русе цени (заснемане на бал Русе)- може да се обърнете в секцията с услуги. Там публикуваме актуалната информация. Всеки абитуриент е с индивидуален подход и уникална фотосесия. Нашите клиенти не ги слагаме под шаблон и предлагаме различни сценарии и идеи. Поглеждаме идеите и от другата страна и накрая правим каквото прецени клиента ни. Нещата по-горе са от абитуриентска фотосесия с наши идеи и такива на клиента ни. Нашето мото е, че всеки клиент е важен и след веднъж издаден хубав продукт, пак ще се върнат при нас.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти

Повече за нас и в Youtube