Фотограф за абсолвентски бал Плевен

Аз не съм само фотограф за абсолвентски бал плевен. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. В албума може да видите снимки и парти филма на Медицински Университет Плевен.

Абсолвентския бал беше в ресторанта на хотел Ростов, гр. Плевен.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на абсолвентите. МУ искаха не просто снимки, а спомени от тяхната вечер. Започнахме заснемането с кратка фотосесия на целия випуск. След това се изместихме и в ресторанта.

Фотограф за абсолвентски бал плевен / Фотография и видеозаснемане

В ресторанта ни направи приятно впечатление силната организация и приятната украса, която беше направена за тях. Водещата на събитието предразположи абсолютно всички абсолвенти и техни гости, както и преподаватели да се отпуснат и да се насладят на цялата вечер. Програмата беше доста разнообразна. Започнахме с посрещане, имаше подаръци, спортни танци, група с народни танци и – да, и нашите абсолвенти се забавляваха.

ДиДжеят на вечерта миксира най-различни стилове, за да подкара дори и най-притеснителните на дансгинга и – да, получи му се доста добре.

С колегата ми заснехме един красив бал.

Фото и видео екип

Аз не съм само фотограф. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти