Сватбен фотограф Велико Търново

Аз не съм само Сватбен фотограф Велико Търново(фотограф за сватба Велико Търново/Сватба Велико Търново Лесопарк Лясковец/Заснемане на Сватба Велико Търново/Сватбена фотосесия Велико Търново, Фотограф във Велико Търново). Ние сме сватбен фото и видео екип(сватбен заснемащ екип), или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Велико Търново и видеозаснемане Велико Търново, видеооператор за сватба Велико Търново/Видеозаснемане на сватба Велико Търново). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и прилагаме всичко най-нужно, за да получите максимално най-добър продукт. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Р+М и това е техният уникален ден.

Фотограф за сватба Велико Търново

Може да видите част от подготовката на Р+М, както и вземанките, кратката фотосесия на младоженците, подписа и забавата в ресторанта. Р+М имаха модерна сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Велико Търново(сватбен фотограф Велико Търново) и видеозаснемане Велико Търново(Видеооператор за сватба Велико Търново/Видеозаснемане на сватба Велико Търново). Започнахме заснемането от подготовката на булката. С пристигането ни при Роси, видяхме как я гримират. Заснехме нужните ни кадри. Постепенно шаферките започнаха да пристигат. Всички момичета, които бяха от Индия, ЮК, Сърбия. Роси се беше подготвила за щура сватба в Лесопарк Лясковец. Когато заснехме нужните ни кадри с Роси, започнахме да правим и снимки с всички момичета. Поетапно разчупихме обстановката и всички започнаха да се забавляват, което беше точно това, което исках да стане. След доста забава при момичетата, се наложи да отидем и при младоженеца.Оставихме булката да се подготви на спокойствие и се запътихме да видим какво прави господина.

Видеозаснемане на сватба Велико Търново

Видео заснемане на сватба Велико Търново? Пристигнахме в хотел Лесопарк Лясковец, където бе младоженеца. Отидохме в стаята му и там бяхме посрещнати от самия него. Мо беше в стаята си и само нас чакаше. Изглеждаше леко притеснен, но пък неговите приятели бяха при него с цел да му помогнат да се разчупи малко обстановката. След като Мо се вмъкна в официалните дрехи, момчетата му помогнаха със слагането на вратовръзката и финалните щрихи. Тъкмо бяхме готови и се появи огромен бял облак. Заваля толкова силно, че не се виждаше нищо около хотела. Нямахме много време за губене и слязохме към рецепцията на хотела. Там ни чакаха кумовете. С пристигането ни, кума връчи 1 нож и каза на младоженеца да направи 1 българска салата преди да тръгнем. Мо нямаше сериозен избор. Направи нужното. Музиканти засвириха и се изви 1 хорце. Точно приключихме и дъжда спря да вали. Това беше сигнал, че всичко ще е перфектно през този ден.

Сватбена фотосесия Велико Търново

Сватбен фотограф/Фотограф за сватба/Заснемане на сватба Велико Търново? След като взехме и кумовете се запътихме към булката. Сватбарите пристигнаха пред къщата на Роси. Голямо хорце се разигра пред къщата й. След това както традицията повелява – трябваше да измъчат момчето преди да се влезе в къщата й. След сериозни подкупи – младоженеца бе пуснат да влезе в апартамента. Мо влезе в стаята. Много бързо избиха капки по лицето му. Видимо се радваше какво се случва. Влезе в стаята с букет цветя. Прегърна и целуна Росито и излязохме за още 1 хорце. От там се запътихме към Лесопарк Лясковец за подписа им.

Изнесен ритуал в хотел Лесопарк Лясковец

Пристигнахме в Лесопарк Лясковец Велико Търново/Сватбена фотография Велико Търново/Фотограф за сватба. Дъжда бе спрял да вали, а слънцето вече беше пресушило почти всички следи от това, което се бе случило малко по-рано. Гостите поетапно пристигнаха на мястото. Започнаха да се настаняват. Нашата прекрасна водеща Виктория Добринова от сватбена агенция Феличита даде сигнал и нещата започнаха да се случват. Пристигнаха шаферите и шаферките. Момиченце мина и започна да хвърля листенца от рози, а точно зад нея бяха и нашите младожнеци – Роси и Мо. Гостите ръкопляскаха, а родителите не сдържаха сълзите си. Просто очаквахме перфектен ден. Водещата говореше на два езика, за да може всички да разберат какво се случва. След като и двамата казаха “Yes i Do / или Да, двамата се прегърнаха , целунаха и подписаха големия документ. Официално бяха вече семейство Бъкс. След това направихме кратка фотосесия и се върнахме отново в ресторанта за забавата.

Сватба в Лесопарк Лясковец

Сватба в Лесопарк Лясковец Велико Търново/Сватбена фотография Велико Търново/сватбен заснемащ екип? Влязохме в ресторанта. Младоженците веднага бяха посрещнати с т.н. ритуали. Водещата се погрижи хората, които не са от България да разберат какво се случва. След това започна вечерта. Роси и Мо излязоха да открият вечерта. Чухме Ed Sheeran – Perfect, която наистина беше пърфект. Двамата затанцуваха, а всички очи бяха вперени в тях. Към края на танца им имаше малко пироефекти. Беше готино. Веднага след това открихме вечерта с разнообразие от танци.

Сватба Лесопарк Лястовец

Както казах и по-горе Сватбата бе в хотел Лесопарк Лясковец Велико Търново. В ролята си на фотограф в Велико Търново заснех тази уникална сватба. Имаше шаферки, които почти през целия ден не сдържаха сълзите си от радост. Като фотограф, много го оцених това нещо, тъй като не само, че тези момичета присъстваха, а наистина се радваха. Даваха всичко от себе си, за да може нещата да изглеждат наистина топ. Дори когато бяхме при момичетата още в началото на деня -лапсуса ми -“i need 2 girls” (и майтапи от рода “за какво” имаше след това)… все пак вместо да питаха за какво -идваха и действахме. Момчетата бяха 1 идея малко по-трудни, за разчупване, но все пак и те се забавляваха. Наистина това мога да кажа, че ми е една от любимите сватби, които съм снимал през сезон 2023 заради емоциите и разнообразието, което търсим с нашият екип.

Сватба Търново лесопарк Лясковец

Мога да кажа, че определено тази сватба във Велико Търново Лесопарк Лясковец ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Росита и Мо

Сватбен заснемащ екип

Сватбен фотограф Велико Търново – Стелиан Николов

Видеозаснемане Велико Търново – Nikolovphoto

Водещ – Виктория Добринова

Сватбена агенция – Феличита

Ресторант за сватба – Лесопарк Лясковец

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти