Сватба Варна, Калимански Хан (Фотограф Варна)

Аз не съм само фотограф за сватба Варна(Заснемане на сватба/Фотограф Варна/). Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Варна и видеозаснемане Варна). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно. На кратко за публикувания от мен албум. Това са М+Я и това е техният незабравим и уникален ден.

Сватба Варна(Фотограф Варна)

Може да видите част от подготовката на М+Я, както и кратката фотосесия на младоженците, подписа и забавата в ресторанта. М+Я имаха традиционна и красива българска сватба. Буукнаха ни като Фотограф Варна(Сватбен фотограф Варна/Заснемане на сватба) и видеозаснемане Варна. Започнахме заснемането от подготовката на булката, а след това и при младоженеца. След грим и прическа при Мариела отидохме при Яни да видим как са нещата при него. Това момче беше суупер притеснено. Поетапно пристигнаха и гостите му. Докато се обичаше, гайдаря влезе да го провери да не е избягал. Яни се облече, излязохме да врътнем няколко хорца и тръгнахме към булката. Нейния номер беше, че ни даде грешен адрес и вместо да изпреварим всички при кумовете, то ние пристигнахме последни, но… поне бяхме до съседния блок.

Фотограф Варна

След като взехме кумовете се запътихме и при булката. (Фотограф Варна/Сватбена фотография Варна)В апартамента беше пълно с хора. Всеки чакаше големия миг да настъпи и да. Няколко минути след нас пристигнаха сватбарите. Подкупите свършиха работа и ги пуснаха в стаята на Мариела. Яни със самото влизане не очакваше какво ще се случи. Момчето остана без думи и от очите му бликнаха сълзи. Гостите се радваха на случващото се. Взехме булката и се запътихме към ритуалната зала. Както винаги – там знаем какво да очакваме. Танцьорите извършиха нужния ритуал. Длъжностното лице в ролята на нотариус завери подписите им. След това направихме малко снимки с гостите и се запътихме към фотосесият.

Фотосесия Варна

Фотосесия Варна(Фотограф Варна/Заснемане на сватба) я направихме в Екопарка. Видимо след час и половина нашите младоженци се измориха и предприехме стъпка към ресторанта.

Сватба Калимански Хан

Сватба Калимански Хан(Фотограф Варна/Заснемане на сватба), това беше последната ни спирка от деня. Влязохме в ресторанта. Всички гости, както и DJ Марти и DJ Деян ни очакваха. Малко след пристигането ни започнаха и традиционните ритуали. Захранване, ритане на менче. Малко след това имахме първи сватбен танц. Младоженците видимо изморени се отпуснаха на тяхното парче. След това имаше танц на кумовете, много танци за всички. DJ-ите пускаха разнообразна музика за всички и видимо хората бяха по дансинга. Към края на вечерта дойде хвърлянето на букет. Там кумата го хвана и казах ГО хвана, защото точно тогава кума й предложи и тя му каза “Да”. При жартиера Яни имаше сериозни затруднения. Много го измъчиха. Не бяха завързвания за ръце, очи… Тежко му беше.

Заснемане на сватба Варна

След като взе жартиера го накараха да сложи памперс на едно мече, докато булката пушеше цигара, в другата рака чашка вино и до нея колан, ако някой не слуша. (Фотограф Варна/Заснемане на сватба)Яни си свърши работата и опакова бебока с памперса. ОТК-то го одобри продължихме с игрите. Водещият накара момчетата да откажат булката от други мъже освен Яни. Пичовете определено се постараха. След това Яни хвърли жартиера. Двойката разряза тортата и получиха красива заря като край на вечерта им.

Сватба Варна

Мога да кажа, че определено тази сватба във Варна- Калимански Хан ще я запомним.

В главните роли – Мариела и Яни

Фото и видео екип
Фотография – Стелиан Николов

Видеозаснемане Варна – П.С.

Dj и водещи: Деян Добрев и Мартин Коев

Ресторант – Калимански Хан, Варна

Агенция – Сватбена агенция Мирена

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти