Сватбен фотограф Луковит

Аз не съм само Сватбен фотограф Луковит(фотограф за сватба Луковит/Сватба Хотел Дипломат Плаза/Заснемане на Сватба Луковит/Сватбена фотосесия Луковит, Фотограф в Луковит). Ние сме сватбен фото и видео екип(сватбен заснемащ екип), или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Луковит и видеозаснемане Луковит, видеооператор за сватба Луковит). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и прилагаме всичко най-нужно, за да получите максимално най-добър продукт. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Т+М и това е техният уникален ден.

Фотограф за сватба Луковит

Може да видите част от подготовката на Т+М, както и вземанките, кратката фотосесия на младоженците, църквата, подписа и забавата в ресторанта. Т+М имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Луковит(сватбен фотограф Луковит), а след премеждия и супер труден избор- имаха и видеограф Луковит(Видеозаснемане Луковит). Започнахме заснемането от подготовката на булката. Теди беше в апартамента и я подготвяха за големия ден. Заснехме достатъчно много кадри, за да имаме необходимия материал.Оставихме булката да се подготви на спокойствие и изчакахме малко докато се появят сватбарите

Видеозаснемане на сватба Луковит

Видеозаснемане на сватба Луковит? Теди бе почти готова. Финалните щрихи се случиха точно пред нашите камери. Точно финишира с подготовката си и се чуха сватбарите. Вече бяха пред входа. Излязох да наснимам нужното. Определено бе трудно. Имаше доста гости, а деня тепърва започваше. Все пак заснехме нужното и се върнах при Теди. Нямахме време да побъбрим и баам – Марти вече беше в стаята. Измъчиха го на вратата. Доста сериозно натискане бе и от двете страни, но все пак той успя да премине през барикадата. Прегърна булката и неусетно я целуна. Профилактично виждахме и по някоя сълза в очите на най-близките. Приятелите се радваха за големия ден. Абе какво да ви кажа-  коктейл от емоции. Обичаме да снимаме сватби.

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф/Фотограф за сватба? От там се запътихме за църковният брак. За първи път бях в храм свети Георги гр. Луковит. Църквата изглежда голяма от вън, но реално мястото вътре не е чак толкова много. 50 човека максимум да се съберат. Вътре изглеждаше доста красива. За фото и видео светлината няма да я коментирам, но самото местенце беше топ. Още повече, че ресторанта ни бе на 200 метра от там. Перфектно за всички. Започна ритуала. Беше горещо на всички ни. По едно време на видеографа му стана още по-горещо. В случая колегата малко си запали ризата по време на ритуала. Като истински професионалист Влади само потуши огъня и продължи да заснема. Повечето от гостите дори не разбраха за случката. Заснехме ритуала по най-добрият начин. Младоженците бяха венчани и официално бяха семейство пред бога. От там трябваше да се запътим за кратка фотосесия, но тъй като времето не беше подходящо за такива неща, решихме да спестим топлинни удари и да влезем в хотела на по-хладно.

Сватбена фотосесия Луковит

Сватбена фотосесия Луковит или Фотограф в Луковит/Заснемане на сватба Луковит/Фотограф за сватба? Пристигнахме на мястото за снимки. Младоженците нямаха огромни изисквания кое как да бъде заснето, а просто искаха спомени. Нашият екип не предлага опцията с думата “просто”. Направихме сесията в лобито на хотела, след което се запътихме към изнесения ритуал. Това бе сватбата на която целия хотел бе буукнат. Всички зали бяха в украси. Стълбището на лобито -също. Абе прекрасна работа. За организацията с украсата бе лично за мен най-добрата сватбена агенция в България, а именно Пертито.

Изнесен ритуал в хотел Дипломат Плаза Луковит

Пристигнахме в Дипломат Плаза Луковит/Сватбена фотография Луковит/Фотограф за сватба. Гостите бяха заели местата си. Дойде и конкретния час, в който започна любимата ми част, а именно – изнесеният ритуал. Водещата покани младоженците да заемат местата. Марти изглеждаше колкото сигурен в стъпките си , толкова и леко биеше на притеснение. Все пак с Тедито двамата си казаха взаимно да. Всички ръкопляскаха. Младоженците се целунаха и се запътиха към следващата ни стъпка, а именно снимки с всички гости. След като ги направихме и тях ни остана само забавата и купона, които спокойно мога да кажа, че ако не беше сватбена агенция Пертито, нещата нямаше да се случат по този начин.

Сватба в Дипломат Плаза Луковит

Сватба в Дипломат Плаза Луковит/Сватбена фотография Луковит/сватбен заснемащ екип? Влязохме в ресторанта. Младоженците веднага бяха посрещнати с т.н. ритуали. Младоженците отпиха по чаша вино. Чупиха пита и Теди ритна менчето. Абе до тук стандартните неща, които не ни учудиха. След това имаха официален първи танц, с който откриха вечерта. Музиката засвири ииииииииии чухме “Ed Sheeran -Perfect”. Двойката определено грабна окото на всички гости. Чуха се ръкопляскания. Имаше гости, които не сдържаха сълзите си. Веднага след песента им официално мога да кажа, че забавата започна за всички гости, а нито един от нас и тях не знаеше как ще протече вечерта.

Сватба Дипломат Плаза Луковит

Както казах и по-горе Сватбата бе в Дипломат Плаза Луковит. В ролята си на фотограф в Луковит заснех това красиво място и уникална сватба. След много хора и разнообразна музика имаше някои ритуали, които трябваше да се извършат. Кума имаше добра реч. Като оставим на страна букет, жартиер и торта, които всички бяха направени по максималн най-красив начин. Тортата обеше УАУ. Поздравления за хората, които са я изработили. Към края на вечерта имаше и заря. Музикантите, които бяха наели не само, че си свършиха прекрасно работата, но и ни изумиха. Към края на вечерта имахме още изненади от сватбена агенция Пертито. Изкараха костюми, перуки, прахосмукачка и всякакви аксесоари. Направиха уникална вечер на звездите. Гостите, които имитираха Алис Купър, Бон Джоуви, Фреди Меркюри и т.н. се забавляваха на 100%, а сватбарите от страни се пръскаха от смях и от кеф на уникалното шоу, което сътвори агенцията. Вечерта приключи с много усмивки и емоции. Радваме се, че бяхме част от вашият екип!

Сватба Луковит

Мога да кажа, че определено тази сватба в Луковит – ресторант Дипломат Плаза ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Теди и Марти

Сватбен заснемащ екип

Сватбен фотограф Луковит- Стелиан Николов

Сватбен Фотограф Луковит – Атанас Великов

Видеозаснемане Луковит – Nikolovphoto

Видеозаснемане Луковит – Владимир Савчев

Водещи – Краси Добрев и Веселина Калчева

DJ – Иван Иванов

Ресторант за сватба – Дипломат Плаза Луковит

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти