Кръщене в Плевен…

Фотограф за кръщене Плевен или Фотограф и видеооперато за кръщене. Аз не съм само фотограф за кръщене в Плевен. Ние сме екип от няколко различни професии и всеки един от нас работи това, в което е най-силен. На кратко за публикувания от мен албум. Това е Калина и ето част от нейния ден.

Кръщенето бе направено в Храм света Параскева, гр Плевен.

Намира се точно зад боулинга. В албума ще може да видите част от кръщене в Плевен, както и част от почерпката в бар & грил Гаврил. С влизането в църквата всички ни очакваха и приветсваха топло. Отчето макар и за краткото време на ритуала, успя да хване вниманието на Калина. Аз в ролята на фотограф заснех всичко от подготовката до приключване на кръщенето. Времето беше много горещо и деня беше прекрасен.

Заснемане на кръщене в Плевен

След кръщенето в Света Параскева се преместихме в бар & грил Гаврил. Изключително приятно място. Оставаше почерпката. Със самото влизане DJ Crazy ни приветства с приятна галеща ушите музика. Докато заснемахме украсата, пристигнаха гостите. Неусетно след това DJ-я започна да миксира музика от народни парчета до регетон и бг парчета. Гостите видимо си хапваха от вкусната храна приготвена от шеф-готвача. DJ Crazy започна със сериозни миксове и постепенно гостите започнаха да се забавляват. Към края на заснемане на кръщене и празненството извадихме тортата. Тя беше голяма и от сметана. Нашето малко християнче не искаше да се снимаме, но нямаше особено голям избор. Все пак дадохме шанс на всички да се снимат с нея, както и с тортата. На края на партито DJ Crazy направи много силен завършек и определено всички ще го запомним.

Благодаря ви, че бях част от вашият празник!

Заснемане на кръщене в Плевен

Аз не съм само фотограф за кръщене в Плевен. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотография, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане) и пилот на дрон (той ни дава поглед от небето).

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон или още казано въздушна фотография за Плевен?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

В случая използвахме информацията, за да покажем красивия храм, както и, че тези кадри може да се добавят към големия филм на нашите клиенти. Мислим за бъдещето. След 10-15 години като погледнете кръщенето си ще кажете “Ама и тогава ли е имало дронове”?

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти