Сватбен фотограф Ямбол

Аз не съм само Сватбен фотограф Ямбол(фотограф за сватба Ямбол/Сватба Златен Рог/Заснемане на Сватба Ямбол/Сватбена фотосесия Ямбол, Фотограф в Ямбол). Ние сме сватбен фото и видео екип(сватбен заснемащ екип), или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Ямболи видеозаснемане Ямбол, видеооператор за сватба Ямбол). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и прилагаме всичко най-нужно, за да получите максимално най-добър продукт. На кратко за публикувания от мен албум. Това са С+И и това е техният уникален ден.

Фотограф за сватба Ямбол

Може да видите част от подготовката на С+И, както и вземанките, кратката фотосесия на младоженците, църквата, подписа и забавата в ресторанта. С+И имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Ямбол(сватбен фотограф Ямбол) и видеограф Ямбол(Видеозаснемане Ямбол). Започнахме заснемането от подготовката на булката. Стефани беше в салона и я подготвяха за големия ден. След малко кадри при нея и кумата се запътихме към младоженеца. Иван ни очакваше. В къщата му имаше много хора, всички заредени с усмивки и настроение за големия ден. Заснехме подготовката му и излязохме на двора. Със самото му появяване всички гости ръкопляскаха и всеки се опита да се вреди за прегръдка и да му каже някоя хубава дума. Докато сватбарите си почиваха музикантите решиха да им прекъснат лафчетата и за отрицателно време вече имаше голямо хоро в двора на младоженеца. Иван бе хванал знаме на което пишеше техните имена и датата на сватбата.

Заснемане на сватба Ямбол

Сватба в Ямбол/Сватбена фотография Ямбол/сватбен заснемащ екип/Фотограф за сватба? Пристигнахме при кумовете. Кумът ни посрещна с широка усмивка на лице. Двамата с Иван си казаха по някоя друга приказка и влязохме в двора на хотела. Там беше и кумата. Не знам какво точно да напиша за нея освен – прелестна. Мацката сияеше. Грим, прическа, тоалет.. визията бе перфектна. Момичето почерпи гостите. По едно време се надиграваха с Иван на танци. Точно преди да тръгнем за булката, кумът каза, че спукал гума и трябва да му се смени. Мъжете се втурнаха с идеи кое как трябва да стане. Иван като главно лице за деня сложи ръкавици и започна да сменя гумата. След няколко минути тя бе сменена и се запътихме към къщата на булката.

Видеозаснемане на сватба Ямбол

Видеозаснемане на сватба Ямбол? През това време булката се подготвяше. Стефани бе почти готова. Финалните щрихи се случиха точно пред нашите камери. Точно финишира с подготовката си и се чуха надлъгваници пред вратата на къщата. Излязох да наснимам нужното. Определено бе трудно. Имаше доста огромни хорица от нейната страна, които направо блокираха вратата. Все пак заснех всичко и отново се върнах при Стефани. Нямахме време да побъбрим и Иван вече бе в стаята. Прегърна булката. Сложи парички в обувката. Кумата забули булката и в последствие тя бе изведена от къщата. Докато бяхме в стаята се пророниха сълзи и от двете семейства. Излязохме пред къщата за едно традиционно хоро.

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф/Фотограф за сватба? От там се запътихме към с. Роза за църковният брак. За първи път бях в това село. За първи път бях в тази църква. Първоначално от вън ми направи приятно впечатление тъй като изглеждаше доста поддържана. Като влязохме вътре обаче бях в шок. Храм “Св. Петка” в с. Роза от вътре изглеждаше великолепно. Нямах време да разпитвам отчето за историята на църквата и кога е построена. Направо хванах камерите и започнах да работя. Малко след нас пристигнаха и сватбарите. Гостите заеха местата си, а отчетата оторизираха младоженците и кумовете за самия ритуал. Ритуалът им бе извършен от трима човека. Младоженците влязоха в църквата и в продължение на 40 минути слушаха какво им се казва. Младоженците отпиха от виното, бяха захранени. Казаха си “ДА” пред бога и излязоха от църквата вече официално като семейство.

Сватбена фотосесия Ямбол

Сватбена фотосесия Ямбол или Фотограф в Ямбол /Заснемане на сватба Ямбол /Фотограф за сватба? Пристигнахме на мястото за снимки. Младоженците искаха да получат освен нашите идеи и нужните кадри за архива, то и малко по-различни кадри. Направихме абсолютно всичко, което можахме заради времето с което разполагахме и от там се запътихме към финалната част от нашият график, а именно – ресторант Златен Рог Ямбол.

Изнесен ритуал в Златен Рог

Пристигнахме в Златен Рог Ямбол/Сватбена фотография Ямбол /Фотограф за сватба. Започнахме нашето традиционно заснемане на нашите неща. Гостите бяха заели местата си. Дойде и конкретния час, в който започна любимата ми част, а именно – изнесеният ритуал. За първи път от 10 години насам ритуалът започна без фото и видео екипът да са на снимачната площадка. КВО ? Ами да… няма значение.. бяхме на 10 секунди от там, но не беше готино. Все пак ритуала започна. Заснехме реакциите на хората. Кучето – ЛОРД много се развълнува и доста често се обаждаше. Като казах развълнуване няма как да не кажа и за родителите, тъй като доста често проронваха по някоя друга сълза. Стефани и Иван си казаха “ДА”. Отпиха глъдка от пенливото вино и официално бяха семейство Чамови. След това направихме и снимки с всички гости. От там се запътихме към финалната част от вечерта, а именно -вечерята.

Сватба в Златен Рог

Сватба в Златен Рог Ямбол/Сватбена фотография Ямбол/сватбен заснемащ екип? Влязохме в ресторанта. Младоженците веднага бяха посрещнати с т.н. ритуали. Преминаха по бяло платно с рози. Танцьори започнаха да играят покрай тях по доста атрактивен начин. Шоуто си заслужаваше да бъде видяно. Аз като професионалист се изкефих докато ги гледах. След това водещата Виолета Канъкова покани младоженците официално да влязат в ресторанта. Каза много хубави думи за двойката. За родителите и т.н. Младоженците отпиха по чаша вино. Хванаха менчето и отидоха с него към сватбената им маса. След това имаха официален първи танц, с който откриха вечерта. Eric Clapton – Wonderful Tonight. Двойката имаха хореография, която бе доста интересна и определено грабваща окото.

Сватба Златен Рог

Както казах и по-горе Сватбата бе в Златен Рог Ямбол. В ролята си на фотограф в Ямбол заснех това място. След много хора и разнообразна музика имаше някои ритуали, които трябваше да се извършат. Младоженците счупиха пита по различен начин. Зарята бе още към средата на вечерта. След това кумовете държаха хубава реч. Булката Хвърля букет, младоженеца жартиер. Музикантите, които бяха наели не само, че си свършиха прекрасно работата, но и ни изумиха. Към средата на вечерта излязоха няколко деца с гайди и засвириха. Част от сватбарите станаха и започнаха да танцуват. Беше наистина красиво. Към края на вечерта имахме още 1 изненада от същите хора. Появиха се на дансинга със светещи тъпани. Хората се забавляваха. Хората се виеха. Не се виждаше началото и края. Беше наистина много готино. Към края на вечерта имахме булчинско хоро, което мога да кажа, че беше изключително продължително.

Сватба Ямбол

Мога да кажа, че определено тази сватба в Ямбол- ресторант Златен Рог ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Стефани и Иван

Сватбен заснемащ екип

Сватбен фотограф Ямбол – Стелиан Николов

Видеозаснемане Ямбол – П.С.

Водеща – Виолета Канъкова

Ресторант – Златен Рог

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти