Сватбен фотограф София

Аз не съм само Сватбен фотограф София(фотограф за сватба София/Сватба Хотел Акорд/Заснемане на Сватба София/Сватбена фотосесия София, Фотограф в София). Ние сме сватбен фото и видео екип(сватбен заснемащ екип), или фото, видео и дрон(Сватбена фотография София и видеозаснемане София, видеооператор за сватба София/Видеозаснемане на сватба София). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и прилагаме всичко най-нужно, за да получите максимално най-добър продукт. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Р+Ц и това е техният уникален ден.

Фотограф за сватба София

Може да видите част от подготовката на Р+Ц, както и вземанките, кратката фотосесия на младоженците, подписа и забавата в ресторанта. Р+Ц имаха модерна сватба. Наеха ни като фотограф за сватба София(сватбен фотограф София) и видеозаснемане София (Видеооператор за сватба София/Видеозаснемане на сватба София). Започнахме заснемането от подготовката на булката. С пристигането ни булката бе засечена точно на входа на хотела с 2 чаши кафе. Ребека беше се подготвила за щура сватба в хотел Акорд. Малко по-късно се изместигме в апартамента и започна подготовката за големия ден. Заснехме достатъчно много кадри, за да имаме необходимия материал. Оставихме булката да се подготви на спокойствие и се запътихме да видим какво прави господина.

Видеозаснемане на сватба София

Видео заснемане на сватба София? Пристигнахме пред къщата на младоженците. Посрещна ни тяхното малко куче Роки. Малко бе по снимките, които бях видял няколко месеца по-рано, но да кажем, че на 100% вече е доста голям. Направихме няколко бързи кадъра. От там влязохме в къщата им. Цецо бе в дома им. Малко избързал -вече се бе облякъл и ние съответно като професионалисти му казахме, че така не се прави. На бързо разсъблякохме господина. Засхнехме нужните кадри и го накарахме пак да се облече. Момчетата в къщата надуваха балони и се подготвяха за големия ден. Финалните щрихи се случиха точно пред нашите камери. От там се запътихме да видим какво правят кумовете и дали ще идват с нас на сватба. Пристигнахме пред блока на кума. Кумовете ни чакаха пред входа. Доста бързо Цецо даде бъклицата на кума. Прегърна и двамата кумове и се качихме за малко почерпка. (Ако видите кадрите ми ще разберете, че не беше никак малка)

Сватбена фотосесия София

Сватбен фотограф/Фотограф за сватба/Заснемане на сватба София? След като взехме и кумовете се запътихме отново към хотел Акорд за финалните кадри на булката ни. Там не мога да го опиша какво беше. Момичетата се подготвяха, някои бяха готови. Децата тичаха насам-натам.. абе готино. След малко позьорски работи и снимки с родители и роднини се чуха сватбарите. Цецо колкото и да е с размерите на вратата – доста се потруди докато влезе. Първото нещо което бе да направи е да отиде при Ребека, да я прегърне силно и после да я целуне. Гостите ръкопляскаха,а родителите проронваха по някоя сълза от радост. Децата тичаха насам-натам. Имаше от всичко. Готино. След като имахме и булка трябваше да отидем на малка фотосесия. Запътихме се към двореца Врана. Наш пътеводител бе моят приятел Явор. Човека се беше погрижил да няма хора в конкретните часове в които ще ходим на снимките и беше наистина перфектно. Единствено горещото време и ужасно силното слънце леко ни пречеха, но няма как и без леки препятствия. Заснехме си нужното и се върнахме към хотел Акорд.

Изнесен ритуал в хотел Акорд София

Пристигнахме в хотел Акорд София/Сватбена фотография София/Фотограф за сватба. Гостите поетапно заемаха местата си. Дойде и конкретния час, в който започна любимата ми част, а именно – изнесеният ритуал. Водещият Георги Николов – Жорони покани младоженците да заемат местата. Цецо изглеждаше леко напрегнат или беше от жегата. Не разбрахме. Водещият покани кумовете, после младоженеца, който пристигна съпроводен от двете им дечица, а след това и булката, която пристигна с татко й. Приказно. Тъй като си бяха наели един от най-кадърните водещи в България очаквахме неочакваното, а това и се случи. Стандартен подпис с нестандартни неща вкарани в него, леко хумористичен, но същевремнно много добре балансиран и в сериозната част. Имаше хора, които се смееха със сълзи, а и такива, които проронваха от емоциите, които бликаха точно в този момент. Накрая все пак двамата си каза “ДА”. Подписаха се и направихме снимки с всички присъстващи.

Сватба в Акорд София

Сватба в Акорд София/Сватбена фотография София/сватбен заснемащ екип? Влязохме в ресторанта. Младоженците веднага бяха посрещнати с т.н. ритуали. Оделихме минута в сълзи за хората, които не присъстваха в този момент, а след това продължихме с програмата. Младоженците отпиха по чаша вино. Чупиха пита и Ребека ритна менчето. Абе до тук стандартните неща, които не ни учудиха. След това имаха официален първи танц, с който откриха вечерта. Музиката засвири ииииииииии чухме първата сватбена песен. Двойката определено грабна окото на всички гости. Чуха се силни ръкопляскания. Веднага след песента им мога да кажа, че забавата започна за всички гости, а нито един от нас и тях не знаеше как ще протече вечерта имайки предвид, че познавахме водещият.

Сватба Акорд София

Както казах и по-горе Сватбата бе в хотел Акорд София. В ролята си на фотограф в София заснех това красиво място и уникална сватба. След много хора и разнообразна музика и игри сватбарите се пръскаха по шевовете от кеф, смях и от танци. В последствие имаше някои ритуали, които трябваше да се извършат. Кума имаше добра реч. Като оставим на страна букет, жартиер и торта, които всички бяха направени по максималн най-красив начин. Вечерта приключи с много усмивки и емоции и както всички сватби на които сме екип и традиционен финал и финална снимка с всички гости.. Радваме се, че бяхме част от вашият екип!

Сватба София хотел Акорд

Мога да кажа, че определено тази сватба в София хотел Акорд ще я запомним с много положителни емоции, макар, че Ребека малко ми се скара по време на фотосесията.

В главните роли – Ребека и Цветан

Сватбен заснемащ екип

Сватбен фотограф София- Стелиан Николов

Видеозаснемане София – Nikolovphoto

Водещ – Георги Николов – Жорони

DJ – Георги

Ресторант за сватба – Хотел Акорд

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти