Сватбен фотограф Русе цени

Казвам се Стелиан Николов и съм сватбен фотограф Русе цени. Работя в екип с видеограф и пилот на дрон и имаме общи цени. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са Д и Т и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторант Левента, гр. Русе

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. Т+М искаха стандартна българска сватба.. Сутринта започнахме заснемането от къщата на младоженеца. Имахме малка почерпка, танци и ссе запътихме към булката. Там ни чакаше, заедно с няколко шаферки и малко мъжка сила. Докато си снимахме чухме сватбарите. Колегата видеооператор излезе и ние започнахме да чакаме момента на влизането. Докато си бъбрехме, Мартин влезе и взе Татяна. Няколко хора по-късно и вече бяхме на фотосесията. Заснехме я с няколко локации, след което се отправихме към ресторант Левента, гр. Русе.

Сватбен фотограф Русе/Фотограф за сватба Русе

След уелкъм дринк, изнесен ритуал и снимки с гостите се запътихме към хвълрнето на венец в река Дунав. Там направихме и последната част от фотосесията. След това се върнахме в ресторанта за финалната част, а именно официалното посрещане и голямата забава. Там бяхме с водещ, дж и цигулар. Много красиво. Т+М имаха официално посрещане, всички ритуали и много, много забави. Хората се отпуснаха и купона продължи до към полунощ. След няколко игри, жартиер и рязане на торта, се отпътихме към финала на вечерта, а именно и красивата заря. Т+М видимо за нас определено държаха страшно много на този ден. И двамата неколкократно се разчувстваха по различни поводи. От страни мога да кажа, че определно им хареса вечерта.

Аз не съм само сватбен фотограф Русе цени, но работя и в Плевен, Варна,, София и Пловдив. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотограф, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане и монтажа) и пилот на дрон.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти