Сватбен фотограф Русе

Аз не съм само Сватбен фотограф Русе(фотограф за сватба Русе/Сватба Резиденция Липник/Заснемане на Сватба Русе/Сватбена фотосесия Русе, Фотограф в Русе). Ние сме сватбен фото и видео екип(сватбен заснемащ екип), или фото, видео и дрон(Сватбена фотография Русе и видеозаснемане Русе, видеооператор за сватба Русе). Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и прилагаме всичко най-нужно, за да получите максимално най-добър продукт. На кратко за публикувания от мен албум. Това са Ж+А и това е техният уникален ден.

Фотограф за сватба Русе

Може да видите част от подготовката на Ж+А, както и вземанките, кратката фотосесия на младоженците, църквата, подписа и забавата в ресторанта. Ж+А имаха традиционна българска сватба. Наеха ни като фотограф за сватба Русе(сватбен фотограф Русе) и видеограф Русе(Видеозаснемане Русе). Започнахме заснемането от подготовката на младоженеца. При Сашо вече бяха пристигнали част от приятелите и гостите му. Заснехме подготовката в единственото свободно помещение. Пичът ни очакваше с огромно желание, за да може да започне деня му. На бързо се подготви и отиде да посрещне гостите си. Имаше забави във всички стаи. След като музикантите засвириха, излязохме пред блока. Приятелите му се бяха изтупали не като за сватба, а като за нощта на звездите. Музиката свиреше, хорото се виеше и след като всички бяхме готови се запътихме към кумовете.

Заснемане на сватба Русе

Сватба в Русе/Сватбена фотография Русе/сватбен заснемащ екип/Фотограф за сватба? Пристигнахме при кумовете. Кумът Емил, който спокойно може да се каже, че може да работи като професионален кум за сватба. Човекът с повече сватби като кум за лятото, отколкото отчето с венчавки за деня, ни очакваше подобаващо. Сашо пристигна в къщата на кумовете. Там кумът му каза няколко важни житейски мъдрости. Кумът бе с работен гащеризон и каза на младоженеца, че сватбата официално ще започне, когато той каже, а това може да се случи единствено ако се нацепят малко дръвца. Така се и случи. Младоженецът разцепи 1 дърво и започнаха хорцата. След това хората хапнаха, пийнаха и още няколко хорца. Трябваше обаче не само да се пие, а и да се вземе булка. Тръгнаха към булката. Затвориха движението, за да може младоженеца да пътува, без да бъде обезпокояван.

Видеозаснемане на сватба Русе

Видеозаснемане на сватба Русе? През това време булката се подготвяше. Тя чакаше своят снимачен екип, за да направим нещо важно за всички ни, а именно да се покаже пред най-близките й с бялата рокля. Момента, в който се появи пред майка й изведнъж в стаята стана тихо и се чуваха само прегръдки и се виждаха сълзи от радост. Брата на булката няколко пъти прехапа устни. Изключително красив и силен момент. Много рядко в ролята си на професионален фотограф за сватби или като екип с видеозаснемане на сватба Русе виждаме такива моменти. Благодарим, че присъствахме на този миг. Запечатахме го точно, както трябва да го пресъздадем в най-добрата му светлина. В последствие Жасмина се прегърна с брат си и непосредствено след това пристигнаха всички шаферки. Спокойно мога да кажа, че това бяха най-стилните шаферки, които имахме този сезон.

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф/Фотограф за сватба? Докато момичетата се кикотиха, сватбарите пристигнаха пред блока на булката. Пристигна моторист, а след него и сватбеният автомобил, както и всички останали сватбари. Младоженеца и кума искаха бързо да отидат при булката, но шаферките се погрижиха да ги поизпотят. Не само с подкупи можеха да се случат нещата. Имаше търсене на ключове и много-много разнообразни неща, които да поизпотят допълнително сватбарите. След като всичко се случи както бе по план , сватбарите трябваше да стигнат до булката. Едно от препятствията докато стигнаха до нея бяха още плащанки, хладилник и още плащанки. Алчни шаферки, ей!. Разориха момчетата. Момента, в който Сашо вече нямаше нищо в левия джоб, тогава го пуснаха да влезе. Момчетата нахлуха в стаята, а булката очакваше своя младоженец. След много прегръдки и целувки излязохме пред блока за 1 хорце и след това се запътихме за фотосесията.

Сватбена фотосесия Русе

Сватбена фотосесия Русе или Фотограф в Русе/Заснемане на сватба Русе/Фотограф за сватба? Пристигнахме на мястото за снимки. Организирахме се сравнително бързо за снимките и ги направихме в 1 парк. Освободихме шаферките и кумовете. Приключихме сесията с младоженците. След нея се запътихме към църквата. В нея нещата се случиха както по учебник. Всичко бе перфектно. След около 30 минути, двамата си бяха казали взаимно “да” пред бога. След като приключихме с по-голямата част от нещата се запътихме към последната ни локация за деня, а именно сватба в Резиденция Липник, но преди да направим нашето заснемане на сватба имахме и подпис в графика ни.

Изнесен ритуал в Резиденция Липник

Пристигнахме в Резиденция Липник/Сватбена фотография Русе/Фотограф за сватба. Започнахме нашето традиционно заснемане на нашите неща. Поетапно започнаха да пристигат гостите за сватбата. Заснехме всичко нужно. Дойде и конкретния час, в който DJ Илиян Стефанов пусна музика и водещата на ритуала покани гостите да заемат местата си. След това започна самия ритуал. Момичета с танцови стъпки хвърляха листенца рози върху бялото платно, по което щяха да минат младоженците. Секунди след това те преминаха от там. Младоженците си казаха взаимно “ДА”. Дадоха съгласието си с подписи. Отпиха по чаша пенливо вино и се целунаха пред всички. След което направихме снимки с всички гости и остана последната част, която бе именно забавата.

Сватба в Резиденция Липник

Сватба в Резиденция Липник/Сватбена фотография Русе/сватбен заснемащ екип? Влязохме в ресторанта. Младоженците веднага бяха посрещнати с т.н. ритуали. Преминаха трите ленти. Бяха захранени, разчупиха пита, булката ритна менчето и отново отпиха по чаша с пенливо вино. Вечерта официално започна с първи сватбен танц. Песента бе на Любо Киров – Имам само теб. Знаех, че няколко дни преди сватбата младоженците решили да вкарат малко хореография и учудващо за мен бе в повече от перфектна. Оказа се, че младоженците, както и доста голяма част от присъстващите са танцьори. Това го разбрах още след първото хоро. При 200 човека в този ресторант, танцуващите правиха движенията в пълен синхрон. Рядко се вижда такова нещо. След като официално започна вечерта оркестъра свиреше неща в техен стил, а DJ Илиян Стефанов разнообразяваше с различни стилове за всички останали.

Сватба Резиденция Липник

Както казах и по-горе Сватбата бе в Резиденция липник. В ролята си на фотограф в Русе заснех това уникално красиво място. Приятна и спокойна обстановка. Ресторанта бе осветен добре от DJ Илиян Стефанов и именно той към средата на вечерта, за да разнообрази нещата направи 1 бърза игра с шотове. Най-близките до сватбената двойка се изправиха в два отбора и отговаряха на въпроси свързани с тях. След като изпиха една кана с шотове, DJ продължи да пуска разнообразна музика и да забавлява младоженците. Имахме малко надиграване за кумски дарове. КУМЪТ с главни букви хвана 1 тъпан и озвучаваше залата. Към края на вечерта имахме още 1 игра с въпроси, но бе само между младоженците. Имахме и предложение за брак. Булката “хвърли” букет. Младоженеца пък папионка. За финал на вечерта младоженците отрязаха и първото им парче торта. След него направихме 1 обща снимка и нашият ангажимент приключи, а сватбата видимо тепърва започваше.

Сватба Русе

Мога да кажа, че определено тази сватба в Русе- ресторант Резиденция Липник ще я запомним с много положителни емоции.

В главните роли – Жасмина и Александър

Сватбен заснемащ екип

Сватбен фотограф Русе – Стелиан Николов

Видеозаснемане Русе – П.С. & Х. Д.

DJ/Водещ – Илиян Стефанов

Ресторант – Резиденция Липник

Сватбена агенция – DejaVu

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти