Сватбен фотограф Плевен

Здравейте! Казвам се Стелиан Николов и съм сватбен фотограф Плевен. Работя в екип с видеограф и пилот на дрон. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са В и Г и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторант Пещерата, гр. Плевен

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. В+Г искаха стандартна българска сватба.. Сутринта започнах заснемането с грим/прическа на булката. Малко след това отидох при младоженеца. Там ни очакваха доста гости. Голяма къща и много усмивки. След обличането на Георги, музикантите засвириха народна музика. Започнаха да се оформят големи хора. Докато се опознаят част от гостите и вече се наложи да отидем към булката. Там тя ни чакаше с най-верните и приятели. В апартамента имаше и малко мъжка сила. Малко на брой, но достатъчно силни, за да не допуснат Георги да влезе така лесно. След малко наддаване и пъхане на пари в ботуша, Георги влезе и взе Велислава. Запътихме се към ритуалната зала. Там приключихме бързо и се запътихме към ресторант Пещерата, в Кайлъка. Преди това направихме кратка фотосесия.

Сватбен фотограф Плевен цени

След фотосесия и уелкъм дринк, както и малко снимки, влязохме в ресторант Пещерата. Там имахме певица и водеща, която цялата вечер ни забалвяваше. С влизането имахме посрещане, чупене на пита и ритане на менче. Непосредствено след това първи сватбен танц и цялата вечер премина на един дъх. Някои от гостите показаха професионални танци при даровете пред кумовете. След тях ни очакваше само едно – букет, жартиер и торта. Букета беше лесен. За жартиера нямаше сериозна битка. Интересното обаче беше при тортата. Двойката се е запознала по време на гейминг на league of legends, та точно в такъв мотив беше и самата торта. Много красива и приятна сватба за всички ни. Двойката останаха супер доволни от целия ден, който дори с леки пречки, беше повече от перфектен за тях.

 

Аз не съм само фотограф работещ основно в Плевен, Русе, Варна,, София и Пловдив. Аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотограф, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане и монтажа) и пилот на дрон.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти