Сватбен фотограф Бургас

Аз не съм само сватбен фотограф Бургас. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното, в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са С+Р и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторант Люляка, Бургас.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. С+Р искаха стандартна българска сватба. Сутринта започнахме заснемането от младоженеца. Там ни чакаха доста гости, както и кумовете. След малко наздравици се запътихме към булката. Като пристигнахме при нея ни направи впечатление, че всички бяха много спокойни, макар, че големия ден е точно днес и точно сега… Тук обаче имаше нещо по-различно от стандартното – Росен, облечен и изглеждащ като модерен рицар, трябваше да се качи на автовишка и от там да влезе при булката. За жалост не успяхме да го направим и продължихме по стандартния маршрут т.е. по стъпалата до петия етаж. След вземането на булката се запътихме към бургаската църква.

Фотограф за сватба Бургас…

След църквата отидохме на кратка фотосесия на зеленичко в 1 парк. След нея влязохме в ресторант Люляка. Дансинга не беше голям, но пък стана шоу за всички. Докато имахме дупка след основните неща – направихме и втора фотосесия  по залез. След традиционните български ритуали, започнаха много танци и докато осъзнаем какво става – вече беше време за жартиер и торта. Младоженеца се беше подготвил за жартиера с модерна визия т.е. миньорско фенерче и евентуално ако има спънки – лазерен меч. Повечето хора, присъстващи на сватбата не разбраха кога мина този ден, че даже искаха DJ да продължи поне още час.
Сватбата мина наистина на един дъх.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти