Сватбена фотография Плевен

Попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф, който се занимава със сватбена фотография Плевен. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са С+И и това е техният ден.

Сватбата беше направена в ресторанта на хотел Ростов, гр. Плевен.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на младоженците. С+И искаха стандартна сватба. Сутринта започнахме заснемането от страна на младоженеца. Там ни очакваше наистина доста голям антураж. Оркестъра беше много добре изглеждащ и приятно звучащ. При първа възможност подтикваха сватбарите да се хванат на хорото. Запътихме се към кумовете. Там ни очакваха на 50% готови. Все пак кума трябваше да бъде добре изглеждащ и като най-близък до него – Искрен трябваше да му изглади ризата. Тъй като ютията видимо не работеше както трябва, за щастие бъклицата с огнената течност беше при тях… за да дава енергия на всички. След почерпката при любезните кумове трябваше  да вземем и булката, която беше в хотел Ростов на Дон, гр. Плевен. Там тя беше с голяма охрана, но Искрен беше подготвен за всичко. След като успя да вземе Симона, всички се запътихме към църква „Свети Николай“, гр. Плевен .

Сватбена фотография Плевен…

След църквата отидохме на кратка фотосесия в Скобелев Парк, който е в близост до Панорама Плевен. След фотосесията влязохме в ресторант Ростов. Водещ на събитието беше DJ Йордан Йорданов (DJ Dancho), а негов помощник – Dj Илиян Стефанов. Много добра комбина са. Украсата на цялата приказна история беше направена от “Сватбен свят”

Няколко минути след влизането ни в ресторанта, DJ Данчо ни караше да преминаваме от обичаи през игри, танци и веселие. За жалост както всяко хубаво нещо и това си имаше своя край.

Мога да кажа, че определено тази сватба в Плевен ще я запомним.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти