Сватбена фотография в Русе

попадате в сайта ми. Аз не съм само фотограф, който се занимава със сватбена фотография в Русе. Ние сме сватбен фото и видео екип, или фото, видео и дрон. Всеки един от нас се занимава с най-силното в което се е развил и продължава да го прави. Като екип имаме конкретен стил на работа и си помагаме взаимно, а и най-важното за вас – отстъпка от крайната цена, която не е никак малка! На кратко за публикувания от мен албум. Това са В и П (на кратко ВиП). Те са първата ни двойка за тази година.

Сватбата беше направена в ресторант Левент гр. Русе.

Mоже да видите част от кратката фотосесия на Младоженците. ВиП искаха само фотосесия и ресторант, но пък ние им предложихме такъв сценарии, че ни се хванаха на простотията и го направихме. След взимането на младодженец, кум и булка отидохме на фотосесията им. След приключването се отправихме към изнесения ритуал, който беше с гледка към града. Гостите вече ни чакаха, когато пристигнахме. Шампанското за наш късмет все още беше студено. Без да губим много време ВиП си казаха да без да се замислят. Отпиха по 1 студена чаша бира (правилно написах – бира!) и направихме снимки с гостите. След малка пауза се отправихме към изключително добре украсеният ресторант от “Да и Да”. За тях само съм чувал хубави неща, но ето, че надминаха очакванията ми. Всичко беше толкова залено и свежо. От малките светчета в различни бурканчета до стръкче тревичка около салфетката с приборите. Просто изящно. Точно както го искаха ВиП.

Сватбена фотография в Русе…

След всички ритуали и забави през тяхната сватба в момента се замислям, че ние не бяхме част от екипа, който работеше за тях. Аз лично се забавлявах на миксовете на DJ-я. От DJ Bobo до Dio и Metallica и силните балади на Helloween. От Право хоро до българска естрада. Имаше от всичко. Хората видимо се забавляваха.

Като за финал мога да кажа:

Аз не съм само фотограф работещ основно в Русе, Варна, Плевен, София и Пловдив, аз съм част от екип, който е от три важни звена – фотограф, видеооператор (човека, който се занимава с видеозаснемане и монтажа) и пилот на дрон.

При въпроса:

Защо е нужен пилот на дрон?

Отговорът би бил:

А защо не?

Добавихме тази опция, защото въздушната фотография е поглед, който не можем да направим от земята. Кадрите от дрона са нещо, което не можем да видим всеки ден. Всяка сграда е различна, както и местността от въздух изглежда уникална.

Направете запитване за вашата дата на : 0877792434 или формата за контакти